Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

REE GOLF Ryder Cup 2019

Skrevet af Onsdag, 04 September 2019 05:26 af

Team ”Hole in One”Blåt Holdvinder REE Golfs Ryder Cup 2019

Siden 2012 har der været afholdt REE Golf Ryder Cup, der oprindeligt startede som et oplæg til en match mellem ”Pigerne” og ”Drengene”; men det viste sig hurtigt, at REE Golfs Ryder Cup i stedet blev en match mellem Team ”Easy Eagle” (Rødt hold) og Team ”Hole in One” (Blåt hold), da der desværre ikke var så mange tilmeldinger fra ”Pigerne”. Så vi vil allerede nu opfordre mange flere kvinder til at deltage i næste års Ryder Cup.

De foregående år har Team ”Hole in One”, vundet trofæet tre gange – en enkelt gang er matchen endt uafgjort – så trofæet blev hos ”Hole in One”. Team ”Easy Eagle” har tre sejre og er forsvarende vinder fra 2018.

Så der var lagt op til revanche, lørdag den 31. august, hvor Dannebrog var hejst, og det myldrede med golfere klædt i enten rødt elle blåt kl. 07:00 på vej ind i restauranten, hvor der var dækket op, så ingen var i tvivl om, hvilket hold der skulle sidde hvor.

De to holdkaptajner Ole Wibom, Rødt hold, og Casper Andreasen, Blåt hold, havde i ugen op til matchen arbejdet på højtryk med fordeling af deltagerne på holdene og sammensætning af de tre matchformer: Foursome, Four ball og Singler.

Efter morgenmaden, hvor der blev sendt venskabelige drillerier på tværs af restauranten, blev de første bolde sendt ud fra 1. tee kl. 08:00 indtil alle 9 Foursome-matcher var på banen.

Banen stod flot i solskinnet, og der blev kæmpet om pointene i alle matcher. Stillingen efter første runde var 6-3 til Rødt hold, og stemningen var høj under den fælles frokost.

Eftermiddagens matcher bestod af Four ball – i nye konstellationer – og vi fik spillet både med og mod nogle medlemmer, som vi normalt ikke møder i vores daglige spil på banen.

Desværre deltog kun fire kvinder, men ”det var sjovt at spille mod mænd med et meget lavere handicap – og vinde over dem”, blev der godmodigt drillet, mens der blev drukket en velfortjent fadøl efter runden.

Da dagens resultater blev gjort op, var stillingen 9-9, og det hele skulle afgøres i søndagens 20 Singler.

Søndag, den 1. september, mødtes de friske til morgenmad i restauranten kl. 07:30, inden de to holdkaptajner slog ud i dagens første match, hvor nogle virkelig følte sig hårdt presset, når deres modstandere havde (mange) flere tildelte slag, så afgørelsen først faldt på 18. green.

Desværre havde vejrguderne valgt at tage hul på efteråret med rusk og regn, så vi fik brug for både paraplyer og regntøj, men heldigvis blev vejret bedre igen således, at det var solskin, da de sidste bolde blev modtaget med klapslaver af de to hold på 18. green.

Det endelige resultat blev en flot – stensikker – sejr på 22-16 til det Blå hold, og holdkaptajn Ole Wibom måtte aflevere trofæet og lykønske Casper Andreasen, som takkede sit hold for den meget flotte indsats.

Fra alle deltagerne skal der lyde en stor tak til de to holdkaptajner, restauranten og greenkeeperne for deres store indsats, som gjorde at REE Golfs Ryder Cup 2019 blev en succes, som vi vil glæde os til i 2020.

Nils Rohde

Lidt statistik

Der har gennem årene været mange deltagere, og nogle få har været med i alle matcherne, hvor en sejr giver 1 point, mens der er ½ point for en delt match.

• Sammenlagt har Rødt hold hentet 74,5 point, mens Blåt hold har fået 88,5 point.
  • I Foursome fører Blåt hold med 22 mod 20 point.
  • Four Ball ligger rigtig godt til Blåt hold med 26,5 point mod 15,5.
  • Singlerne er mere lige med 40 point til Blåt hold mod 39.
  • Andreas Holmegaard Hansen – juniorspiller – på det røde hold har deltaget i 2018 og 2019 og har vundet de fem matcher han har deltaget i – måske klubbens næste Tour-spiller?
Senest ændret Onsdag, 04 September 2019 08:38