Nyt fra seniorklubben

Skrevet af Lørdag, 22 august 2020 09:22 af

Nyt fra Seniorklubben

Fredag den 14. august afviklede Seniorklubben sit årlige klubmesterskab. Der var tale om nummer 14 i rækken, siden klubben blev stiftet i 2003. Vejret havde i ugerne op til mesterskabet vist sig fra den allerbedste side med varmegrader, der flere gange nåede op omkring de tredive grader. Denne fredag var ingen undtagelse, så - da det tilmed var næsten vindstille - blev det en rigtig ”varm match”.

Da banen samtidig var meget tør, var forudsætningerne for mange gode scores som udgangspunkt til stede, da 47(51 sidste år) veloplagte medlemmer slog ud fra forskellige teesteder præcis kl. 09:00. Der var da også tale om mange gode resultater. Således var der 7, der leverede et resultat på 37 og derover, og ikke mindre end en tredjedel af deltagerne afleverede et scorekort, hvor sammentællingen viste 30 point eller derover.

Hos damerne var der i modsætning til sidste år ikke kamp til stregen, idet et af klubbens ældste medlemmer, Grethe Frilund, suverænt vandt damerækken med 37 point - 4 mere end de noget yngre medlemmer: Elsebeth Houe, Lis Ipsen og Alice Hansen. Grethe kunne derfor helt fortjent smykke sig med titlen som årets Ironwoman. Heller ikke hos herrerne var der tæt opløb, idet Flemming Larsen lige så suverænt blev årets Ironman med en imponerende score på 43 point mod ”beskedne” 40, 39 og 39 til henholdsvis Torben Lange, Keld Sørensen og Finn Lange.

Efter nogle få timers tiltrængt hvil samledes vi atter ved 18-tiden i restauranten til vores traditionelle årlige middag, hvor der først blev serveret en velkomstdrink og efterfølgende en lækker tre retters menu. Efter et par fornøjelige timer var det tid til præmieuddeling. Der var som sædvanlig både præmier til nærmest hul, holdpræmier og individuelle præmier. Clouet var naturligvis hyldesten af årets Ironman og Ironwoman. Endnu en gang et STORT tillykke til Grethe og Flemming.

Vi går nu ind i sidste del af sæsonen, hvor et af højdepunkterne bliver vores 3 dages tur til Næstved med spil på Sydsjællands GK dag 1 og 3, mens matchen på dag 2 er henlagt til Sorø GK. Herudover resterer der såmænd kun 6 mandagsmatcher, inden vi den 05. oktober slutter sæsonen med den traditionelle Texas Scramble efterfulgt af en frokost i restauranten, hvorunder der bliver mulighed for at kigge tilbage på de mange gode oplevelser, vi har haft sammen i sæsonen 2020.

Bent Hansen

Senest ændret Lørdag, 22 august 2020 16:23