Klubmesterskaber afholdt

Skrevet af Mandag, 14 september 2020 12:33 af

Den 12. og 13. september afholdt vi Klubmesterskab i Slagspil for herrer/damer, for Senior herrer/damer og for Stableford med 7/8 hcp.

Alt forløb som det skulle - næsten.
Banen havde vi ikke fået lukket tilstrækkeligt, så en bold kom i klemme. Det beklager vi selvfølgelig meget.
Vejret var fint golfvejr, bortset fra, at herrernes 2. runde om lørdagen fik en voldsom byge.
I Herrerækken deltog 4 herrer, i Seniorrækken 20 herrer og i Stableford deltog 14 herrer og damer.
Vinderen i Herrerækken blev Lucas Albrechtsen med 229 slag over 3 runder, og nr 2 blev Benjamin Drifte med 238 slag.
I Seniorrækken vandt Lars Brohammer med 165 slag over 2 runder, og på 2.pladsen havde vi 3,som stod lige med 167 slag, så de fik alle en andenplads. Poul Winther, Jesper Ilsted og Henrik Christensen.
Vinderen i Stableford med 7/8 hcp blev Torben A Lange, han lavede 70 point, nr 2 : Inger Hedegaard med 66 og nr 3 : Kristian Tofte med 63 point. Denne match blev også spillet over 2 dage.
Tillykke til alle.

Vinderne i KM i Hulspil blev kåret ved samme lejlighed.
Nr 1 blev Benjamin Drifte og nr 2 Lucas Albrechtsen.

Alle præmier var sponseret af REE Golf og var denne dag gavekort til Shoppen, Jubi-Baghåndklæder og bolde.

Turneringsudvalget.

Senest ændret Mandag, 14 september 2020 14:36