Jubilæumsugen en succes

Skrevet af Fredag, 28 august 2020 08:48 af

REE Golfklubs 20 års Jubilæumsturnering

Endelig – endelig lykkedes det for os at kunne gennemføre vores 20 års Jubilæumsuge, som har været Corona-udskudt flere gange.
Der har været mere end 200 deltagere i de forskellige turneringer i løbet Jubilæumsugen, og vores trofaste sponsorer havde sørget for, at vi kunne udlevere gaver og præmier til en værdi af ca. kr. 21.000.
Der skal derfor lyde en kæmpestor tak til alle vores sponsorer.

Der skal også lyde en stor tak til vores greenkeepere, som har lagt et kæmpe arbejde i at få banen til at stå flot på trods af den forudgående hedebølge.

Mandag den 17.august havde Seniorklubben den ære, at indlede den netop overståede 20 års jubilæumsuge. Formand Bent Hansen beretter:

Fremmødet på dagen var 42. I dagens anledning blev deltagerne inddelt i en A-, B- og C-række. A-rækken blev vundet af Hanne Tandrup med 37 point, mens B-rækken blev vundet af Benny Nicolaisen med 37 point. Og endelig blev C-rækken vundet af Marianne Lange, der opnåede 34 point.

Tirsdag spillede Møllepigerne deres runde. Marianne Sinding, forkvinde beretter:

26 Møllepiger afviklede jubilæums ugen i dejligt vejr. Vi spillede som sædvanligt i 3 rækker hvor der blev lavet pæne resultater. Der deltog 9 piger i A-rækken, hvor der blev lavet mellem 26 og 37 point. I B-rækken var der også deltagelse af 9 piger, hvor der blev lavet fra 26 til 40 point og fra C-rækken deltog 8 piger, der kom ‘hjem’ med 23 til 36 point.

Onsdag var vi 64 deltagere til afslutningen på onsdagsmatchen. Formand Nordentoft beretter: 40 deltagere på Engsløjfen og 24 på Søsløjfen. Der var præmie til de første 10 på Engsløjfen og de første 6 på Søsløjfen.
Endvidere var der 11 klappepræmier, med gavekort fra Pibemølle Vin & Ost og Café Pibemølle, og sponsorpræmier: Chokolade fra Datalogic og shampoo fra Cutandgreen. Dagen blev rundet af med 61 til spisning i Caféen med ovnbagt svinemørbrad.

Stor tak til vores sponsorer: Era Biler, Pibemølle Vin & Ost og BM Grafik.

Torsdag var det Møllesvendenes tur, formand Steen Olsen beretter:

Møllesvendene spillede venskabsmatch mod Frederikssund Golfklub, en årlig event, hvor vi naturligvis blander klubberne i boldene, men samtidig er det alvor, for vi skulle jo gerne genvinde pokalen, og det endte da også med, at Møllesvendene tog pokalen for 4. år i træk. Med en gennemsnitlig score på 29,6 mod Frederikssund med 26,0.

For at fejre REE Golfklubs 20 års jubilæum havde Penka Fugning sponseret ekstra præmier til de 3 bedste Møllesvende, og det blev Alex Andersen, A-rækken, Martin Clausen, B-rækken og Jørgen P Jensen i C-rækken.
Alt i alt en fantastisk dag, med mange præmier, god mad i caféen, glade og meget tilfredse Frederikssund spillere.
Så bedre kan vi vist ikke præsentere vores klub, tak for sponsorater og godt kæmpet Svende - vi tager pokalen igen næste år i Frederikssund.

Lørdag havde Klub 37 arrangeret en Handicap Challenge. Forkvinde Winie Hillemann beretter:

Lørdag var en lille flok på banen for at spille Handicap Challenge, over 9 huller efterfulgt af frokost buffet. Det var en fin blanding af nogle af årets nye medlemmer og nogle af dem fra sidste og forrige år. Vinder blev Sten Enggaard, foran Jan Klement og Bente Egvang.

Søndag – selve Jubilæumsturneringen – kunne deltagerne se dannebrog i en frisk vind, som undervejs også voldte nogle lidt problemer – og de få regndråber blev taget med godt humør.
Alle deltagerne fik et specielt Jubilæums-Baghåndklæde, og blandt de mange præmier var der både gavekort, gavekurve, rødvin, handsker og logo-bolde.

Oversigt med alle vindere:

Seniorklubben

3. 113 point:   Finn Lange, Steen Nielsen, Hans Henrik Fischer, Karsten Øland

4. 113 point:   Hanne-Grete Hermansen, Hanne Tandrup, Sten Lodberg, Bent Lynge

5. 111 point:   Per Buus Øding, Lone Jensen, Ib Larsen, Inger Hedegaard

Desuden – uden placering – præmier til:

Tom Meisler Nielsen, Bente Brock, Peter Knudsen, Hanne Budsted

Irene Kjærulff Lundgren, Henrik Hansen, Kristian Tofte, Jan Nissen