Alternativ baneopsætning

Greenkeepernes Hævn 2019

Skrevet af Fredag, 06 September 2019 15:53 af

Greenkeepernes Hævn

Også i denne sæson har Joe, Ole, Thomas, Jesper og Claus arbejdet på at gøre banen så perfekt som muligt, for at du kan nyde at spille golf.

Så nu er det tid til deres årlige hævn, hvor de skal have lov til at gøre, lige præcis hvad de har lyst til – bare for en enkelt dag.

Søndag den 29. september indbyder vi til match på en bane, som du ikke tidligere har set - nemlig Greenkeepernes Hævn.

Hvor drillesyge de vil være, ved vi først, når banen er sat på dagen, men der er ingen tvivl om, at det bliver udfordrende, sjovt og meget anderledes, og i år oplever du måske nogle helt nye tee-steder.

Man skal selvfølgelig belønnes for at gøre det godt på sådan en runde, så derfor vil der være meget anderledes præmier – ikke nødvendigvis af stor økonomisk værdi, og kun greenkeeperne ved, hvordan man gør sig fortjent til en præmie.

Matchfee/Forplejning er kr. 250,00

For det får du:

• Stående morgenmad på greenkeepergården fra kl. 08:30
  • Gunstart kl. 10:00
  • Baneservice med lidt at varme sig på og selvsmurt banebolde fra morgenbuffetten
  • Frokost bestående af en god varm ret, som du helt sikkert kan glæde dig til.

Drikkevarer er ikke inkluderet.

Turneringen er åben for alle – tilmelding på Golfbox.

Ikke medlemmer, herunder medlemmer af Værebro Golf og Nivå Golfklub betaler kr. 250,00 i greenfee udover Matchfee.

REE GOLF hverdagsmedlemmer betaler kr. 100,00 i greenfee.

Betaling sker ved at indbetale beløbet til:

Reg.nr 2418 Konto nr. 6264 583 495

HUSK at skrive dit navn og medlemsnummer på indbetalingen.

Tilmelding på Golfbox og betaling senest tirsdag den 24.september.

Senest ændret Torsdag, 12 September 2019 12:18