Søndag, den 4. august

Fritspilsturnering 26. juli

Skrevet af Onsdag, 10 Juli 2019 14:28 af

I forbindelse med vores fritspilssamarbejde med Nivå og Værebro golfklubber inviteres du til at deltage i en Fritspilsturnering på Værebro Golf fredag den 26. juli.

Fritspilsturnering gældende for ordinære medlemmer af Værebro, Ree og Nivå golfklubber.
Der spilles i 2 rækker, en for herrer og en for damer.
Turneringen foregår som gunstart med første start kl. 14.00.
Scorekort kan afhentes fra kl. 13.00 i klublokalet ved sign-in-rummet. Scorekort skal være afhentet senest kl. 13.30.
Evt. indlagte konkurrencer oplyses i mail der udsendes efter tilmeldingsfristen via golfbox.
Startfee er 50 kr og der kan vælges deltagelse i fællesspisning (100 kr., der dækker mad) drikkevarer betales separat.
Der skal betales on-line ved tilmelding og man kan kun benytte sig af Dankort, andre betalingskort modtages ikke.
Eftertilmeldinger er ikke muligt.

VGK's generelle turneringsbetingelser dækker alle forhold der ikke fremgår af turneringsopsætningen. De kan findes her: TRYK

TILMELDING VIA GOLFBOX.

Senest ændret Onsdag, 10 Juli 2019 16:33