Simulatorgolf

Tilmelding via info@reegolf.dk

Fødselsdagsturneringen

Skrevet af Lørdag, 29 Juni 2019 16:27 af

Dannebrog blafrede solbeskinnet i en let brise lørdag den 22. juni.

Klokken 08:00 blev de nye tee-steder på 18. hul indviet af formanden, som slog første slag direkte mod pinden og det blev også dagens bedste slag med 3,68 m fra hullet. Klubben havde udsat et gavekort til Shoppen på kr. 1.000,- (med yderligere 20 % rabat) – dette gavekort donerede formanden til klubbens Juniorafdeling.

58 glade golfere var med i årets Fødselsdagsturnering. Stemningen var høj i det gode vejr, og dagens baneservice blev modtaget med smil og kække bemærkninger. Vi noterede os, at der var en hel del nye ansigter imellem deltagerne.

Greenkeeperne havde også gjort, hvad de kunne for, at banen var i fin stand. Det benyttede nogle af deltagerne til at score rigtig flot – der var mange scores mellem 34-40 point. Måske heldigt for nogle, da det var en holdturnering og dermed ikke tællende.

Efter runden var der fælles frokost inden præmieoverrækkelsen fra det store præmiebord med præmier fra sponsorerne:

Tandrup Water Solutions, ERA-biler, PENKA Fugning, FOG Trælast, Shoppen, Tøjeksperten, Zalza,
Sound Ear, Marianne Lange og Finn Lange.

Til slut en stor tak til sponsorerne samt et lille tip til deltagerne i vores turneringer:

Der udleveres en lille folder, som dels benyttes efter runden som øl-bon, men som også indeholder vigtig information om den aktuelle turnering – f.eks. om, hvor der er nærmest hullet, og om det er for damer eller herrer. Det er en rigtig god idé at læse den, så vi undgår evt. misforståelser fremover.

Resultater:

Placering
1                           Henrik Stilbo/Egon Jensen/Jørgen Nordentoft/Henrik Arentoft                  117 point

2                           Søren Pedersen/Helle Falk/Niels Lyng Andersen/Alice Hansen                    114 point

3                           Jørgen Bergmann/Thorkild Vangsgaard/Ernst Stub/Michael Dingsdale     113 point

4                           Helene Pedersen/Kristian Tofte/Andreas Rassov/Lars Troelsen                  113 point

5                           Peter Folting/Inger Hedegaard/Carsten Christiansen/Pedro                         112 point

6                           Kjeld Birch/Ib Larsen/Brita Dahl/Lotte Bjerre                                                        111 point

Nærmest hul:

Damer:
3. hul                  Inger Hedegaard                        2,54 m
6. hul                  Lotte Bjerre                                  3,87 m (2. slaget)