Søndag, den 4. august

Bemærk ved Lejeforbedring

Skrevet af Mandag, 08 April 2019 06:42 af

Vi må påpege, at ved Lejeforbedring skal nedenstående overholdes. Fairway er tætklippet areal, så der kan IKKE lejeforbedres i semi-rough.

Midlertidige Lokalregler – Lejeforbedring.

En bold, der ligger på noget tætklippet areal i det generelle område må løftes uden straf og renses. Før bolden løftes, skal spilleren markere dens position. Efter at have løftet bolden må spilleren placere den på et sted inden for en køllelængde fra og ikke nærmere hullet, end hvor den oprindeligt lå, som ikke er i et Strafområde eller på en green.

En spiller må kun placere bolden én gang, og den er i spil, når den er blevet placeret (Regel 14.4). Hvis bolden ikke kommer til hvile på det sted, hvor den placeres, gælder Regel 14.2e. Hvis bolden, når den placeres, kommer til hvile på det sted, hvor den placeres, og efterfølgende flytter sig, er der ingen straf, og bolden skal spilles som den ligger, medmindre bestemmelserne i en anden Regel gælder.

Hvis spilleren undlader at markere boldens position, før han løfter den, eller flytter bolden på nogen anden måde, såsom at rulle den med en kølle, pådrager han sig ét strafslag.

Note: ”Tætklippet areal” betyder ethvert areal på banen, herunder også stier gennem rough, der er klippet til fairwayhøjde eller lavere.

*STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF LOKALREGEL:

Hulspil – tab af hul; slagspil – Den generelle straf.

*Hvis en spiller pådrager sig den almindelige straf for overtrædelse af denne Lokalregel, er der ingen yderligere straf efter den Lokale Regel.

Senest ændret Mandag, 08 April 2019 09:00