Alternativ baneopsætning

Bedre Bad Open

Skrevet af Lørdag, 31 August 2019 09:12 af

Bedre Bad Open

På en dejlig solskinslørdag – den 24. august – havde vi 42 deltagere i Bedre Bad Open, som er en ren slagspilsturnering. Vi havde valgt at sende A-rækken (maks. hcp 18,4) ud fra 1. tee med løbende start fra kl. 08:00 og samtidig starte B-rækken (hcp 18,5 – 35,9) fra 12. tee.

De 27 spillere i A-rækken og 15 i B-rækken spillede i et flot tempo, hvor første 3-bold var rundt på 3 tim. 40 min. og alle bolde var rundt under fire timer.

Men det gav desværre lidt ventetid for de første, inden vi havde det endelige resultat til præmieoverrækkelsen, som sponsor Frank Mortensen, Bedre Bad - E. Mortensen & Søn, selv foretog.

Der er stor tak til Frank, som selv spillede med, for sponsoratet, og vi håber at se ham igen næste år.
Der er også en stor tak til greenkeeperne, som både op til turneringen og hver dag sørger for, at banen altid står flot.

Et lille PS: Vi havde fire greenfee billetter som klappepræmie, men vi måtte forgæves trække seks scorekort, før vi fandt en heldig vinder. Lidt ærgerligt at så mange var gået før præmieoverrækkelsen.

A-rækken – Netto score
1. Enoch Fogelberg        70 slag
2. Erik Danielsen        71 slag
3. Henning Olsen        72 slag