Lørdag, den 22. juni
Holdturnering

Gratis abonnement

Torsdag, 13 Juni 2019 03:49 Skrevet af

REE Golfklub er blevet tilbudt et samarbejde med det nye, danske online-golfmagasin GreenReader.

Pibe Mølle Juniturnering

Tirsdag, 11 Juni 2019 13:41 Skrevet af

Pibe Mølle Vin & Ost var sponsor, lørdag den 1. juni, hvor 40 golfere slog ud i noget, der mindede om sommervejr - overskyet, småkøligt og lidt blæsende.

Banen stod flot - tak til greenkeeperne - og der var nogen, som fandt den helt rigtige vej rundt i både A-rækken og B-rækken.

Der var flotte præmier til den bedste spiller i hhv. A- og B-rækken samt præmier i en indlagt konkurrence til de to bedste 4-bolde.

Nærmest hul på 18. hul blev belønnet med vin fra dagens sponsor, mens ERA Biler som altid var sponsor på nærmest hul på 10. hul.

I turneringerne hjælper alle til med at holde vores bane ren, så der blev udleveret én affaldspose pr. 4-bold til indsamling af affald, og efter lodtækning var der vin til de heldige sponseret af Sound Ear.

Tak til alle vores sponsorer.

Placering

6,38 m

Fødselsdagsturnering 22. juni

Lørdag, 08 Juni 2019 05:59 Skrevet af

Husk at tilmelde dig til årets Fødseldagsturnering, som spilles lørdag den 22. juni med gunstart kl. 08:00.

Oswald regelprøven - koden

Fredag, 07 Juni 2019 18:31 Skrevet af

Oswald Academy er nu nået frem til Regelprøven.

Som tidligere nævnt, har klubben betalt for denne Regelprøve.
I skal benytte koden: regelprøven2019

Held og lykke.

E5 lokalregel - mistet bold

Torsdag, 06 Juni 2019 07:18 Skrevet af
E5 lokalregel - mistet bold.

På vort 3. hul slår du bolden ud i det høje græs til venstre på bakken og kan ikke finde den.
Der hvor bolden menes at være mistet, har du bold-referencepunktet (X).
Du trækker en linie fra (X) i retning mod flaget.
Herefter vælges fairway referencepunktet (Y), hvor man udmåler 2 køllelængder og ikke nærmere flaget.
Fairway er græs i det generelle område klippet til fairwayhøjde eller lavere og gælder også hullets teesteder.
Da vores par 3 huller ikke har fairways, er referencepunktet således nærmeste teested og i dette tilfælde det røde.
Fra referencepunktet trækkes en linie til flaget og indenfor 2 køllelængder på ydersiden af den linie, går den højre grænse af lempelsesområdet.
Den venstre linie af lempelsesområdet er 2 køllelængder længere væk fra (X) og parallelt med de gule prikker.

Indenfor de orange streger kan bolden droppes med 2 strafslag.

Hvis du synes, at det lyder meget besværligt med denne regel, så gør det let for dig selv:
Der hvor bolden er mistet på 3. hul i det høje græs, dropper du en bold inde på banen, hvor græsset er lavere indenfor 2 køllelængder og aldrig nærmere flaget.
Har du slået en provisorisk bold, kan du ikke benytte dig af denne lokalregel.