Prøvemedlemskab

Skrevet af Onsdag, 27 maj 2020 10:38 af

Prøvemedlemskab.

Er du ny i golfens verden?

Måske du har hørt om vores populære prøvemedlemskab, som er et gennemprøvet koncept for nye golfspillere, som vi har afviklet med stor succes siden 2014.

Med et prøvemedlemskab hos REE Golf kan du prøve golf i 3 måneder, inden du beslutter, om det er noget for dig.
Et prøvemedlemskab i 2020 koster kun kr. 750,- og du får:

• 3 måneders fri adgang til at træne og spille golf på REE Golfs Par 3 bane og træningsanlæg.
  • Gratis adgang til holdtræning hver tirsdag og lørdag med erfarne golfspillere.
  • Mulighed for at spille sammen med andre Klub 37 medlemmer - onsdage kl 18.
  • Gratis lån af golfkøller - begyndersæt.
  • Medlemskab af KLUB 37, som giver mulighed for at finde spillepartnere og danne netværk.
  • KLUB 37 forestår også undervisning i golfspillets regler, etikette og sikkerhed.

Træningstider for prøvemedlemmer 2020:

Tirsdag aften 18.00 til 19.30
Onsdag aften 18.00 til 19.30 (Spil på Par 3 banen)
Lørdag formiddag 10.00 til 11.30

Meld dig ind i dag

Vil du høre mere om, hvordan du kommer godt fra start som ny golfspiller, så ring til os på 4879 5655 - Sekretariatets telefon  har åbent på hverdage fra 9-14. Du kan også skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mød Klub 37

Klub 37 hjælper dig i gang med træning, udstyr, golfregler og alt hvad du har brug for.
Er du nybegynder, så er det en af vejene ind til at blive integreret i REE Golfklub.

Åbent Hus/Golfens Dag/Begynderdage 2020

I løbet af foråret/sommeren inviterer vi til Åbent Hus/Begynderdage, hvor det er muligt at træne og spille golf med hjælp fra Klub 37, så man kan prøve sporten inden man beslutter sig for et prøvemedlemskab.

Åbent hus:

De næste åbent hus ligger:

31.05.20, kl 10

07.06.20, kl 10

14.06.20, kl 10

21.06.20, kl 10 (Det er også Golfens Dag)

PROGRAM:

• Kl. 10.00 mødes alle tilmeldte foran Golfshoppen i den gule træbygning.
  • Du låner golfudstyr.
  • Du får undervisning i grundslagene.
  • Du får tid til at slå for dig selv, så du kan fornemme fornøjelsen ved at ramme bolden rigtigt.
  • Du får undervisning i putning.
  • Vi viser dig vores indendørs simulatorer.
  • Vi går i restauranten og får kaffe og kage.
  • Imens får du information om golfklubben og hvad vi kan tilbyde dig.
  • Du får efterfølgende mulighed for at spille på vores træningsbane sammen med nogle hjælpere.

Det med småt

Et prøvemedlemskab er for nybegyndere (dvs personer uden banetilladelse, og personer, der ikke allerede er medlem i en anden klub).
De fleste prøvemedlemmer bliver klar til den store bane efter 3 måneders prøvemedlemskab, men vi kan naturligvis ikke garantere, at alle bliver klar til at bestå Golfkørekortet efter 3 måneders prøvemedlemskab.

Senest ændret Onsdag, 27 maj 2020 11:02