Prøvemedlemskab

Skrevet af Torsdag, 26 Marts 2020 17:38 af

Prøvemedlemskab.

Er du ny i golfens verden?

Måske du har hørt om vores populære prøvemedlemskab, som er et gennemprøvet koncept for nye golfspillere, som vi har afviklet med stor succes siden 2015.

Fokus er på masser af træning, som er det vigtigste for at komme godt fra start.
Et prøvemedlemskab i 2020 koster blot kr. 750,- og du får:

• 3 måneders fri adgang til at træne og spille golf på REE Golfs par 3 bane.
  • Gratis adgang til træning hver tirsdag og lørdag med vores frivillige.
  • Mulighed for at spille match sammen med andre nye golfspillere - onsdage kl 18.
  • Gratis lån af begyndersæt.

Træningstider for prøvemedlemmer 2020:

Tirsdag aften 18 til 19.30
Onsdag aften 18 til 19.30 (Spil på Par 3 banen)
Lørdag formiddag 10 til 11.30

Meld dig ind i dag

Vil du høre mere om, hvordan du kommer godt fra start som ny golfspiller, så ring til os på 4879 5655 - Sekretariatets telefon  har åbent på hverdage fra 9-13. Du kan også skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mød Klub 37

Klub 37 hjælper dig i gang med træning, udstyr,golfregler og alt hvad du har brug for.
Er du nybegynder, så er det vejen ind til at blive integreret i REE Golfklub.

Åbent Hus/Golfens Dag/Begynderdage 2020

I løbet af foråret inviterer vi til Åbent Hus/Begynderdage, hvor det er muligt at træne og spille golf med hjælp fra Klub 37, så man kan prøve sporten inden man beslutter sig for et prøvemedlemskab.

Åbent hus:
Lørdag 4/4, kl. 10 - Aflyst p.g.a. Covid-19.
Mandag 13/4, kl. 10 (anden påskedag)
Søndag 26/4, kl. 10 (Golfens dag) Udsat indtil videre p.g.a. Covid-19.
Søndag 17/5, kl. 10
Søndag 7/6, kl. 10
Lørdag 20/6, kl. 10

PROGRAM:

• Kl. 10.00 mødes alle tilmeldte foran Golfshoppen i den gule træbygning.
  • Du låner golfudstyr.
  • Du får undervisning i grundslagene.
  • Du får tid til at slå for dig selv, så du kan fornemme fornøjelsen ved at ramme bolden rigtigt.
  • Du får undervisning i putning.
  • Vi viser dig vores indendørs simulatorer.
  • Vi går i restauranten og får kaffe og kage.
  • Imens får du information om golfklubben og hvad vi kan tilbyde dig.
  • Du får efterfølgende mulighed for at spille på vores træningsbane sammen med nogle hjælpere.

Det med småt

Et prøvemedlemskab er for nybegyndere (dvs personer uden banetilladelse, og personer, der ikke allerede er medlem i en anden klub).
De fleste prøvemedlemmer bliver klar til den store bane efter 3 måneders prøvemedlemskab, men vi kan naturligvis ikke garantere, at alle bliver klar til at bestå Golfkørekortet efter 3 måneders prøvemedlemskab.

Senest ændret Torsdag, 26 Marts 2020 18:05