Lørdag, den 24. august

Medlemskategorier

Skrevet af Mandag, 03 Juni 2019 10:37 af

Medlemskategorier og tilbud for 2019:

Benyt indmeldelsesblanketten >>her<<

Der betales ikke indskud

Som Fuldtidsmedlem spiller du også gratis på Nivå og Værebro  Golfbaner (7 runder på Nivå og 5 runder på Værebro)
Flex-Hverdag medlemmer spiller 7 gratis runder på Nivå, men kun på hverdage.

Alle fuldtidsmedlemskaber og Flex-Hverdag giver adgang til 4 timers gratis fællestræning.

Fuldtid: kr. 7.600 årligt. Ubegrænset spilleret alle dage. 3 gæster til reduceret pris, som er 30% rabat alle dage.

Ungsenior 18-25 år: kr. 3.600 årligt

Studerende, elev, lærling op til og med 29 år: kr. 2.600 årligt. Mod forevisning af studiekort eller lærekontrakt.

Junior 12-18 år: kr. 2.100 årligt

Junior u/12: kr. 1.600 årligt

I kontingentet for juniorer indgår ugentlig fællestræning med Pro fordelt på 1 eller 2 dage om ugen af 45-60 min. varighed.

Flex-Hverdag: kr. 5.900 årligt. Giver ret til spil på alle hverdage. Weekend og helligdage betales greenfee (også på Par 3-banen)

Flex-Green-Value: kr. 2.600 årligt. DGU kort og 10 kuponer til hver en runde. Derefter fuldt greenfee. Kuponerne er personlige og kan ikke anvendes af andre.
Kuponerne er kun gyldige i det år, de er modtaget.
OBS! Her er alene tale om greenfee medlemskab. Flex-Greenfee-Value medlemskab giver kun adgang til Indspilsområdet og Par-3 banen i forbindelse med afvikling af de 10 runder.
Derudover kan adgang til træningsfaciliteter tilkøbes fra gang til gang.
Medlemskabet giver IKKE adgang til at være medlem af en klub i klubben eller adgang til klubrelaterede turneringer og Fritspilsaftaler.

Vinter Fuldtid: kr. 1.800 for perioden 1/10-19 til 31/3-20. Ubegrænset spilleret alle dage.
Der ydes ikke refusion på prisen, såfremt banen ikke er spilbar i hele perioden.

Træningsmedlemskab: kr. 800 årligt. Giver ikke DGU kort.
Indeholder adgang til træningsfaciliteter og Par 3-banen. Inkl. 1 stk. greenfee til 18-hullers banen.
Træningsbolde tilkøbes.

Træningsbolde er ikke incl. i kontingentet. Se priser her.

Klippekort:

10 klip til Par 3-banen   kr.    800
10 Greenfee, alle dage   kr. 3.100
5 Greenfee, alle dage   kr. 1.600

Alle priser er gældende for året 2019.

Alle ændringer i medlemskaber skal meddeles REE Golfklub senest 31. oktober året inden ikrafttrædelse.

Spillecertifikater er ikke længere en forudsætning for medlemskab.

Senest ændret Mandag, 03 Juni 2019 16:35