Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

Klub 37 - nybegyndere

Skrevet af Tirsdag, 15 Januar 2019 17:38 af

Klub 37 er gratis for medlemmer i REE Golfklub

KALENDER FOR SÆSONEN 2019.

Læs om åbent hus for nybegyndere HER.

I foråret 2014 lancerede vi Klub 37, som er for golfspillere med handicap 37 eller højere, dvs for dig, der enten er nybegynder eller blot har spillet golf et par år.

Formålet med Klub 37 er at give nye golfspillere et tilbud om at få nogle værktøjer til at komme ned i handicap og få det sjovere på golfbanen. Du vil her møde de nye golfspillere, som har et Prøvemedlemskab.

Læs her, hvad nogle af deltagerne fortæller:

Birgitte: Det har varet en fantastisk god oplevelse at komme til Ree Golfklub. Vi er blevet mødt af mange venlige og imødekommende mennesker og træningen har været rigtig god. I gør rigtig meget for os. Andre golfklubber har slet ikke samme tilbud til os nye – tak for det. Der er blevet skabt mange kontakter.

Karin - lidt tanker om nybegyndergolf i en sen alder: Tænk at sommeren 2016 kunne blive så spændende.

At stifte bekendtskab med golf har været alle tiders. Jeg kendte intet til det inden introdagen.

Siden blev det til prøvemedlemskab og golfkursus i en weekend. Klubben har forstået at gøre miljøet for nye medlemmer inspirerende. Der tages hånd om os, og alle er hjælpsomme og positive, så ånden er fuld af humor og glæde, trods det svære spil. Alle spørgsmål tages seriøst og besvares tålmodigt.

Et sådant miljø er det rart at være blevet en del af.

Knud: Sammen med andre i vennekredsen blev 2016 året, hvor vi alle blev grebet af golfen i Klub37 hos REE Golfklub. Min kone Sally og jeg startede i midten af maj og fra første gang følte vi os velkommen i en klub, hvor rigtig mange etablerede/frivillige golfere 3x om ugen har ydet en stor indsats for at hjælpe os nybegyndere i gang. Det hele kulminerede således i sidste uge med den store afslutningsturnering, hvor der blev sat et flot punktum for os nye i Klub37 – vi er nu ’flyvefærdige’ og klar til at indtage de 18 huller og nyde godt af det netværk, vi har fået gennem hele sæsonen.

Senest ændret Mandag, 29 April 2019 09:05