Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

Golfhæftet

Skrevet af Onsdag, 20 November 2019 09:01 af

Black Friday

Vores bedste kampagne nogensinde starter 25. november eksklusivt hos REE Golfklub.

Køber du Golfhæftet 2020 under Black Friday kampagnen den 25. november til 1 december får du Golfhäftet PLUS med i købet (værdi 199kr)

Køber du 2 stk Golfhæftet 2020 under Black Friday får du samtidig en gave i form af et par golfstrømper, en golfhandske eller et golfhåndklæde samtidig med 2x Golfhæftet PLUS!

Black Friday er lige på trapperne og vi har som klub en ekslusiv mulighed for at starte denne kampagne allerede fra mandag 25. november frem til 1. december. Slå til nu og støt klubben!

Golfhæftet koster kun 450 kroner, men giver dig mulighed for at spille til halv greenfee på mere end 950 baner i 15 lande.

Med Golfhæftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane til halv greenfee, på de baner og tider, der publiceres i Golfhæftets app eller på hjemmesiden www.golfhaftetplus.com. Normalpris for PLUS er 199 kr.

Du støtter klubben ved at købe Golfhæftet hos os!

Du kan støtte klubben og købe Golfhæftet ved at:

• besøge klubben/sekretariatet hverdage kl. 9-13.
  • kontakte sekretariatet på telf. 48 79 56 55
Senest ændret Onsdag, 20 November 2019 12:56