Lørdag, den 11. maj

Golfhæftet

Skrevet Onsdag, 20 Marts 2019 11:01 af

Kære Medlem.

Ja, vi kommer tættere og tættere på sæsonstart, så nu gælder det at få udrustningen i orden.

Vi har en ny kampagne fra Golfhæftet som kører fra den 23. marts - 1 maj. Golfhæftet 2019 skal du vel ha’ i bag’en? Med Golfhæftet får du mulighed for at spille over 950 golfbaner i Danmark og 12 andre lande til halv greenfee én gang pr. år.

Hvis du køber Golfhæftet nu mellem den 21/3 -1/5 får du desuden en golfhandske fra Wilson med i købet. Hvem har ikke brug for en ny handske nu, når sæsonen starter?

Golfhæftet koster 450 kr og vil du have PLUS med betaler du 649 kr.

Med Goflhæftet PLUS kan du spille så meget du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på www.golfhaftet.dk eller i Golfhæftets App. PLUS er en sidste minut tjeneste, hvor baner og tider publiceres 14 dage frem. Det er frivilligt for banerne at publicere tider, så tjek om den bane du vil spille, har tider.

Hent dit Golfhæfte i klubben`s sekretariat.
Kan du ikke komme i åbningstiden, så ring 48 79 56 55 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ønsker dig en god sæson og håber du får på mange herlige oplevelsesrige runder!

REE Golfklub

Senest ændret Torsdag, 21 Marts 2019 12:27