Lørdag, den 22. juni

Golfhæftet

Skrevet af Onsdag, 15 maj 2019 06:01 af

Golfhæftet 2019

Golfhæftet giver dig mulighed for at spille golf til halv greenfee på mere end 950 golfbaner i Danmark (ca 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland og Italien en gang på hver bane/år. Du betaler kun 450.- for Golfhæftet, hvilket betyder at du allerede efter 2-3 runder sparer penge. Du booker tid eller besøger den golfklub du vil spille præcis som sædvanligt. På golfbanen viser du Golfhæftet-kortet og spiller derefter til halv greenfee.

Med Goflhæftet PLUS kan du spille så meget du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på www.golfhaftet.dk eller i Golfhæftets App. PLUS er en sidste minut tjeneste, hvor baner og tider publiceres 14 dage frem. Det er frivilligt for banerne at publicere tider, så tjek om den bane du vil spille, har tider.

Hent dit Golfhæfte i klubben`s sekretariat.
Kan du ikke komme i åbningstiden, så ring 48 79 56 55 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ønsker dig en god sæson og håber du får på mange herlige oplevelsesrige runder!

REE Golfklub

Senest ændret Onsdag, 15 maj 2019 09:19