Søndag, den 4. august

Åbent hus/Begynderdage

Skrevet af Mandag, 29 April 2019 02:52 af

Åbent Hus/Golfens Dag/Begynderdage 2019

I løbet af foråret og sommeren inviterer vi til Åbent Hus/Begynderdage, hvor det er muligt at træne og spille golf med hjælp fra Klub 37, så man kan prøve sporten inden man beslutter sig for et prøvemedlemskab.

Åbent hus:
28. april - Golfens Dag
12. maj
25. maj
2. juni
15. juni

PROGRAM:

• Kl. 10.00 mødes alle tilmeldte foran Golfshoppen i den gule træbygning.
  • Du låner golfudstyr.
  • Du får undervisning i grundslagene.
  • Du får tid til at slå for dig selv, så du kan fornemme fornøjelsen ved at ramme bolden rigtigt.
  • Du får undervisning i putning.
  • Vi viser dig vores indendørs simulatorer.
  • Vi går i restauranten og får kaffe og kage.
  • Imens får du information om golfklubben og hvad vi kan tilbyde dig.
  • Du får efterfølgende mulighed for at spille på vores træningsbane sammen med nogle hjælpere.

Det med småt
Et prøvemedlemskab er for nybegyndere (dvs personer uden banetilladelse, og personer, der ikke allerede er medlem i en anden klub).
De fleste prøvemedlemmer bliver klar til den store bane efter 3 måneders prøvemedlemskab, men vi kan naturligvis ikke garantere, at alle bliver klar til at bestå Golfkørekortet efter 3 måneders prøvemedlemskab.

Senest ændret Fredag, 17 maj 2019 16:45