Seniorklubben

Skrevet Søndag, 08 marts 2020 13:15 af

VELKOMMEN TIL SENIORKLUBBEN

Seniorklubben er åben for alle REE Golfklubs medlemmer, der er fyldt 50 år samt for ægtepar/samlevende, hvor den ene part er fyldt 50 år.

Udover selve golfspillet lægges der stor vægt på, at vi på tværs af medlemskredsen har det hyggeligt sammen.

Ved indgangen til 2020 var antallet af medlemmer 124.

Kontingentet udgør kr. 300 pr. medlem for sæsonen 2020.

Vi spiller match hver mandag fra begyndelsen af april til først i oktober. Første spilledag i 2020 er mandag den 6. april. Afslutningsmatchen finder sted mandag den 5. oktober.

Vi arrangerer hver sæson 2 ture - en 1 dags tur og en 3 dages tur – hvor vi spiller på andre baner. Herudover spiller vi en årlig venskabsmatch mod Asserbo Old Timers. Desuden afvikler vi vores klubmesterskab, der afsluttes med en middag for alle medlemmer.

I menupunktet "Sæsonprogram"  kan du se hele sæsonprogrammet for 2020.

Følgende spilletidspunkter er reserveret Seniorklubbens medlemmer:
Mandag kl. 09.00-11.00. Mødested: Matchkontoret kl. 08.30, hvor holdene sammensættes.
Mandag kl. 15.30. Tidspunktet er reserveret til de medlemmer, der ikke har mulighed for at spille om formiddagen. Spil på det nævnte tidspunkt forudsætter dog, at der bookes tid senest 5 dage før, idet tiden  ellers frigives af sekretariatet til andre medlemmer af REE Golfklub samt til greenfee-spillere.

Spilformen ved den ugentlige match er som udgangspunkt stableford, men i sæsonens løb vælges også andre spilformer, jf. sæsonprogrammet. Alle matcher afvikles med ”sivende” gunstart. Når det er muligt, afvikles matchen som tællende turnering.

Der spilles om mindre præmier i hver match. Forudsætningen for at deltage i konkurrencen om præmierne er, at man deltager om morgenen (kl. 09:00) eller på det angivne tidspunkt om eftermiddagen (kl. 15:30). Husk derfor, at aflevere dit scorekort i Seniorklubbens postkasse efter hver match. Præmier uddeles den første mandag i hver måned.

Har du lyst til at blive medlem, skal du blot udfylde og indsende tilmeldingsblanketten, som findes under menupunktet ”Bliv medlem af Seniorklubben”. Vi står klar til at byde dig velkommen.

Senest ændret Søndag, 08 marts 2020 13:22