Lørdag, den 22. juni

Seniorklubben

Skrevet af Lørdag, 04 maj 2019 06:07 af

VELKOMMEN TIL SENIORKLUBBEN

Seniorklubben er åben for alle Ree Golfklubs medlemmer, der er fyldt 50 år samt for ægtepar/samlevende, hvor den ene part er fyldt 50 år.

Ud over selve golfspillet lægges der stor vægt på, at vi på tværs af medlemskredsen har det hyggeligt sammen.

Ved indgangen til 2019 var antallet af medlemmer 127.

Kontingentet udgør kr. 300 pr. medlem for sæsonen 2019.

Vi spiller match hver mandag fra begyndelsen af april til først i oktober. Første spilledag i 2019 er mandag den 08.04. Afslutningsmatchen finder sted mandag den 07.10.

Vi arrangerer hver sæson 2 ture - en 1 dags tur og en 3 dages tur – hvor vi spiller på andre baner. Herudover spiller vi vores årlige venskabsmatch mod Asserbo Old Timers. Desuden afvikler vi vores eget klubmesterskab, der afsluttes med en middag for medlemmerne.

I menupunktet, kan du se hele sæsonprogrammet for 2019.

Følgende spilletidspunkter er reserveret Seniorklubbens medlemmer:
Mandag kl. 09.00-11.00. Mødested: Matchkontoret kl. 08.30, hvor holdene sammensættes.
Mandag kl. 16.00 og 16.09. Tidspunkterne er reserveret til de medlemmer, der ikke har mulighed for at spille om formiddagen. Spil på de nævnte tidspunkter forudsætter dog, at der bookes tid senest 5 dage før, idet tiderne ellers frigives af sekretariatet til andre medlemmer af Ree Golfklub samt til greenfee-spillere.

Spilleformen ved den ugentlige match er som udgangspunkt stableford, men i sæsonens løb vælges også andre spilleformer, jf. sæsonprogrammet. Alle matcher afvikles med ”sivende” gunstart. Når det er muligt, afvikles matchen som tællende turnering.

Der spilles om mindre præmier i hver match. Forudsætningen for at deltage i konkurrencen om præmier er, at man deltager om morgenen (kl. 09:00-11:00) eller på et af de to angivne tidspunkter om eftermiddagen (kl. 16:00 og 16:09). Husk derfor, at aflevere dit scorekort i Seniorklubbens postkasse efter hver match. Præmier uddeles den første mandag i hver måned.

Har du lyst til at blive medlem, skal du blot udfylde og indsende tilmeldingsblanketten, som findes under menupunktet ”Bliv medlem”.

Senest ændret Lørdag, 04 maj 2019 08:47