REE GOLFKLUB

Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB

previous arrow
next arrow
Slider

Møllesvendene

Skrevet af Søndag, 15 maj 2011 12:06 af

 


Velkommen til Møllesvendene,

Velkommen til Møllesvendene - den lokale herreklub i REE Golfklub

Et stort aktiv for en golfklub er ‘klubber i klubben’, som fx dameklubben, herreklubben, seniorklubben m.fl. De åbner mulighed for - på en god og behagelig måde - at blive integreret i det gode klubliv, som findes i REE Golf.

I Møllesvendene prioriterer vi det sociale meget højt, og vi har derfor mange spændende arrangementer i løbet af en sæson. Det giver mulighed for, at alle vores medlemmer kan lære hinanden at kende under afslappede forhold.

Med baggrund i det sociale som den bærende drivkraft, har vi lavet ‘fadderordning’ for nye medlemmer. Som nyt medlem får du, uanset handicap, et par gamle medlemmer som faste kontaktpersoner - så disse på en hyggelig og rar måde kan indlemme dig i Møllesvendenes hyggelige univers.

Møllesvendene spiller fast hver torsdag fra april til september. Vi afvikler en løbende turnering gennem hele sæsonen og der afholdes forskellige events i løbet af sæsonen - vi har bl.a. gunstart med efterfølgende fælles spisning en gang om måneden, med præmieoverrækkelse til de glade ugevindere.

Med alle de nye medlemsformer i dansk golf, har vi også åbnet muligheden for, at man kan spille med hos Møllesvendene, selv om man ikke har hjemmeklub i REE Golf.

Vi er ca. 80 medlemmer og der er fortsat plads til nye svende – det kunne sagtens være dig.
Har du spørgsmål vedrørende Møllesvendene er du meget velkommen til at ringe til et af bestyrelsesmedlemmerne (se under fanen ‘Bestyrelsen’)

Ønsker du at være medlem af Møllesvendene, skal du udfylde og sende blanketten under fanen "Bliv Møllesvend" samt indbetale det årlige kontingent på kr. 400 på vores konto i Nordea 2252 – 6278 217 262.
 

Hvis du er nyt medlem i REE Golf, har du mulighed for at deltage gratis i vores aktiviteter det første kalenderår.

 

Rigtig hjertelig velkommen til Møllesvendene!

 


 

 

Senest ændret Mandag, 27 Januar 2020 08:22

SENESTE NYHEDER

Alle nyheder