Hvem er vi

Skrevet af Mandag, 24 februar 2020 15:05 af

VELKOMMEN TIL MØLLEPIGERNE

Velkommen til Møllepigerne - den lokale dameklub i REE Golfklub

Kom med i Møllepigerne og del din golfglæde med os

Hvem er vi og hvad vil vi?

Møllepigerne er en klub i klubben, der løbende tiltrækker nye medlemmer, og som samtidig er et aktiv både for REE Golfklub i almindelighed og for de kvindelige medlemmer i særdeleshed.

Møllepigerne vil med de mange forskellige turneringer være medvirkende til at etablere nye golfbekendtskaber på tværs af alder og handicap.

Vi håber at medlemmerne vil betragte Møllepigerne som en del af deres sociale og faglige netværk. Har du noget på hjertet, er du altid velkommen med et indlæg på de dage, hvor vi har vores turneringer med efterfølgende spisning. Dette kunne f.eks. være at udbrede kendskabet til din tøjbutik, invitere til diverse arrangementer eller en Møllepigetur - ja mulighederne er mange.

Hvornår og hvordan spiller vi?

Vi (nybegyndere som mere garvede) mødes hver tirsdag ved flagstangen kl. 8.45. Man udskriver selv sit scorekort, hvorefter vi trækker lod om fordelingen på hold. Det er også muligt selv at booke en tid i golfbox i løbet af dagen.

Møllepigerne har om tirsdagen fortrinsret til banetider i følgende tidsrum: 8.57 - 9.24 samt 15.33 – 16.09. Eftermiddagstiderne bliver lukket op til andre spillere 2 dage før, såfremt vi ikke har booket dem.

Da alle vores tirsdagsrunder er tællende, skal man efter hver runde udfylde og underskrive sit scorekort korrekt af både dig og din markør (skal være medlem af Møllepigerne), og herefter lægge det i postkassen på dametoilettet. Er scorekortet ikke korrekt udfyldt, kan det medføre diskvalifikation i turneringen.

Hen over året kører vi forskellige konkurrencer. Der er dels en MASTERSCORE og en ORDER OF MERIT fordelt på 4 rækker.

Vi ønsker også at udbrede kendskabet til spillets mange facetter og regler endnu mere. Der vil derfor 4-5 gange i løbet af sæsonen være matcher, hvor forskellige spilleformer afprøves, og hvor vi altid afslutter dagen med en hyggelig middag i Cafeen. I forbindelse med disse turneringer er der altid flotte præmier, som enten vores sponsorer eller vi selv har leveret.

Alle informationer om hvornår de forskellige turneringer ligger, vil være at finde i vort sæsonprogram, som ligger på vores hjemmeside. Tryk her.

Vores sæson starter først i april og slutter sidst i september.

Hvordan bliver jeg medlem af Møllepigerne i REE Golfklub?

For at kunne melde dig ind i Møllepigerne skal du være:

· kvinde

· fyldt 18 år

· medlem af REE Golfklub

· samt have et registreret hcp fra 0-54

· ved din tilmelding giver du os samtidig tilladelse til at bruge din mailadresse til

fremsendelse af nyhedsmail.

Såfremt du gerne vil høre lidt mere om vores klub, inden du melder dig ind i Møllepigerne, kan du blot sende en mail til vores forkvinde Marianne Sinding på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du er også meget velkommen til helt uforpligtende at komme og spille med os om tirsdagen en månedstid, så du på den måde kan lære os at kende og se hvordan det hele foregår. Kontakt blot et af vore bestyrelsesmedlemmer.

Hvad koster det?

Der opkræves et årligt kontingent på kr. 250, og beløbet indsættes på:

Reg.nr. 2276 konto 0712382120.

Overførslen mærkes med dit navn og medlemsnummer.

Bestyrelse

Vores årlige generalforsamling finder sted i begyndelsen af oktober, og efter konstituering af vores bestyrelse efter seneste generalforsamling, ser denne således ud:

Forkvinde:     Marianne Sinding

Kasserer:       Hanne Tandrup