Matchbilleder

Skrevet af Mandag, 05 oktober 2020 05:38 af

STARK`s Efterårsmatch

Turneringsudvalget kunne med Starks efterårsmatch afholde årets sidste turnering.
Regnen silede stille fra morgenstunden og flaget blafrede i den lette vind. Regnen stoppede heldigvis kl. 11, så resten af matchen foregik i tørvejr.
Der blev scoret fra 92 til 117 points.

Banen var velplejet, men våd, da det havde regnet det meste af natten og stadig regnede ved matchens start.

1.

Troelsen / Madsen / Buus Øding / Rohde

2.

Nordentoft / Mortensen / Hedegaard / Klement

3.

Egholm Andersen / Hjorth Nielsen / Jensen / Olsen

Nærmest hul:
Damer - Birthe Stenspil Olsen - 2,75 meter
Herrer - Claes Birk Jensen - 2,42 meter

Lørdag d 19 september afviklede vi turneringen Bedre Bad.
Det er E. Mortensen & Søn, som sponserer turneringen og Frank Mortensen deltog selv i turneringen.

Turneringen er en slagspilsturnering med løbende start. D.v.s. at der er ventetid fra de første bolde kommer ind, til de sidste er færdige.
Det er nok derfor, at mange vælger at gå hjem inden præmieuddelingen.

Igen var det et fantastisk golfvejr ,og rigtig mange kom ind med et fint resultat.
Vinderen af turneringen blev Andreas Holmegaard Hansen , som fik overrakt det flotte  “vandrefad” Han vandt med en nettoscore på 67.

Læs mere her.

Landströms Sommerturnering 2. august 2020.

Flaget blafrede svagt i den lette sommerbrise og solen var fremme fra start, men det blev overskyet med få dråber regn, hvilket gjorde, at der blev præsteret pæne høje scores.

Der var faktisk 13 af de 56 deltagende spillere der er blevet skrevet ned.

Banen stod flot.

ROYAL UNIBREW ÅBNINGSTURNERING 27. juni 2020.

TRYK og læs beretning med resultater.

Senest ændret Mandag, 05 oktober 2020 08:58