Lørdag, den 24. august

REE Golfklub
Høbjergvej 32
3200 Helsinge

OBS: Sekretariatet holder ferielukket i uge 31 og 32.
Ved leje af buggy/scooter kontaktes proshoppen: Tlf. 48 79 56 55 - tast 1
Spørgsmål om medlemsskab og andet: Jørgen Nordentoft - tlf. 22 22 20 86 eller mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi varetager alle henvendelser vedr. klubmedlemskab, banen, golfspillet m.v. ligesom vi servicerer vores greenfee-gæster og pay-and-play-spillere med salg af greefees, baneguides, information om vores faciliteter m.v.

Tilmelding til matcher:
Tilmelding til klubbens matcher sker på golfbox, på touchskærmen i hallen, på de opsatte opslagstavler i Cafeen eller ved henvendelse til klubbens turneringsudvalg (se udvalgets kontaktoplysninger uden fanen "Klubben")

SEKRETARIAT:
Åbent Mandag - Fredag 9- 13. Weekend lukket