REE GOLFKLUB

Alternativ baneopsætning
29. september

Tilmelding via Golfbox

REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB
REE GOLFKLUB

previous arrow
next arrow
Slider

Restaurantudvalg

Skrevet af Torsdag, 04 Juli 2019 14:01 af

Forretningsorden for REE Golfklubs restaurationsudvalg

Formål og Mål

Udvalgets hovedopgave er: at sikre tilbagemeldinger fra medlemmer og gæster (og bestyrelsen), der har benyttet restaurant og formidle/afstemme forventning til restaurant, herunder personale, service og menu.

Organisation

Udvalgets arbejde ledes af en formand valgt eller godkendt af Bestyrelsen. Herudover består udvalget af restauratøren og 2-4 medlemmer med speciel interesse eller erfaring fra drift af golfklub restaurant. REE Golf A/S, som forpagter restaurant ud, er tilknyttet udvalget og kan deltage i udvalgets møder.

Møder afholdes ad hoc, men under alle omstændigheder før sæsonstart, inden sommerferieperioden, og ved afslutning af sæsonen.

Driftsmæssige & Udviklingsmæssige opgaver: I samarbejde med restauratør foreslå og følge op på handlingsplaner for restaurantens drift. Sammen evaluere tilbagemeldinger fra GiC i løbet af sæsonen.

Reference

Restaurationsudvalget refererer direkte til klubbens bestyrelse.

Desuden henvises til Fælles overordnede funktionsbeskrivelse for REE Golfklubs udvalg

Bestyrelsen februar 2019/KB

 

Restaurationsudvalget består af:

Finn Lange, Formand
Pia Clausen, Forpagter
Bent Jacobsen, Seniorklubben
Carsten Qvist, Møllesvendene
Marianne Sinding, Møllepigerne
Lennart Nielsen, Klub 37
 

Senest ændret Torsdag, 04 Juli 2019 16:05

SENESTE NYHEDER

Alle nyheder