Simulatorgolf

Tilmelding via info@reegolf.dk

Regionsgolf

Skrevet Søndag, 11 Marts 2018 03:37 af

Har du lyst til at spille Regionsgolf

I Regionsgolfen kan du prøve kræfter med en turneringsform, der er lidt mere sjælden, men ganske spændende og udfordrende. Der spilles hulspil og hver match består af 3 herresingler, en damesingle og en mixed foursome, så der skal bruges 4 herrer og 2 damer til hver kamp. Modstanderne er 3 andre hold fra regionen, og der spilles ude og hjemme i en indledende pulje; tidspunkt for kampene ligger sidst på eftermiddagen og der afsluttes med en vand/øl/kaffe på klubben og en frivillig middag for egen regning. Vinderen af puljespillet, der afvikles i månederne maj og juni, går videre til landsdelsslutspillet - og forhåbentlig landsfinalen.

Deltagelse i regionsgolfen er gratis for den enkelte deltager; det eneste krav er fuldtidsmedlemskab af REE GOLFKLUB, et EGA handicap og en alder på minimum 21 år inden årets udgang, dog 50 for seniorholds vedkommende.

Tilmeldinger sker på mail direkte til holdkaptajnen for hvert hold. REE har i år tilmeldt følgende hold

-          SC er en seniorrække, hvor deltagerne skal være fyldt 50 inden årets udgang.

Der spilles fra scratch, d.v.s. uden tildeling af spillehandicap.

Spilleplan med dato for de enkelte kampe vil, så snart de er klar blive lagt på klubbens hjemmeside under REGIONSGOLF. Holdopstilling kan være forskellig fra match til match, så du behøver ikke nødvendigvis at være til rådighed for alle kampe i din pulje.

Læs mere om klubbens formål og vilkår for regionsgolf her: https://www.reegolfklub.dk/klubben/regionsgolf/forretningsorden.html

Kontakt venligst holdkaptajnerne hvis du har lyst til at være med

De bedste hilsener,

Casper Andreasen