Regionsgolf

Skrevet af Søndag, 01 marts 2020 13:37 af

Regionsgolf 2020

REE golf tilbyder igen i år sine fuldtidsmedlemmer at deltage.

Regionsgolf er holdsport, når det er bedst. Den enkelte spiller har sin egen match, men det er holdets samlede resultat, der udtrykker holdets præstation og afgør holdets placering.

I Regionsgolf spilles hulspil. Det er ægte golf, sådan som det blev udtænkt for 400 år siden, og det tiltaler mange.

I alle kampe spilles fra scratch. Der er afregning med det samme for hvert hul, der spilles. Hullet vindes, tabes eller deles, og så er det bare videre til næste hul. Det giver en hurtig og glidende afvikling af spillet.

Regionsgolf er en holdturnering for klubgolfere, og det sociale aspekt er vigtigt. Der spilles for “alvor”, men det hyggelige samvær mellem spillerne og hold fra forskellige klubber er bærende og vanedannende.

Turneringen afvikles i diverse rækker og REE golf har tilmeldt 4 hold:

Hold                                                 Hcp.krav                                        Holdkaptajn

1 B-hold                                         ikke under 11,5                         Casper Andreasen tlf. 40 40 91 26

1 C-hold                                         ikke under 18,5                         Madeleine Heerwagen tlf. 21 77 06 46

1 D-hold 1                                      ikke under 26,5                       Helle Falk tlf. 23 33 77 53

1 D-hold 2                                      ikke under 26,5                       Dit navn evt. -  Din mail:

Et hold bliver inddelt i en pulje på typisk 3-4 hold. Der spilles alle mod alle ude og hjemme i maj og juni måned med kamp start typisk slut eftermiddag.

Puljevinderne mødes herefter i et slutspil. Det ender med en regionsvinder der herefter deltager i kampen om landsmesterskabet i august/september måned.

Til hver kamp skal et hold stille med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome, som bliver udtaget af holdkaptajnen.

Har du ikke prøvet at spille Regions golf før, skulle du prøve det.

Hvis du gerne vil læse mere om regions golf kan jeg anbefale at du gå ind på Regionsgolf Danmark’s hjemmeside, rgd.dk

Har du lyst til at være en del af et hold eller ønsker at høre mere om Regionsgolf er du velkommen til at kontakte holdlederne eller undertegnede der glæder sig til at hører fra dig.

/Søren V. Andersen

23433739.