Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

Scorekort og regulering af handicap

Skrevet af Mandag, 23 Juli 2018 10:16 af

ÆNDRING AF KLUBHANDICAP TIL EGA:

For at bibeholde sit EGA Handicap skal man aflevere min. 4 tællende scores pr. år, og der skal inden for en 2 årig periode være afleveret min 8 scores.
Et mistet EGA handicap kan generhverves ved at aflevere 3 EDS runder, alternativt sørge for at ens handicapregister når på de nødvendige 8 scores inden for en 2 årig periode.

Oversigt over Handicapsystemet: Klik på dette LINK hvis du vil vide mere om vilkår for regulering.

Regulering af handicap efter turneringer.

Er du i tvivl om hvordan du indtaster scorekortet så klik på nedenstående link.

Indtastning af scorekort.

Vi får jævnligt besked fra Golfbox om, at et scorekort er indtastet med ukendt markør.

Når markørens DGU nummer eller navn er indtastet, skal I huske at trykke på SØG for at finde markøren i Golfbox.
Ellers vil markøren forblive ukendt og klubben skal efterfølgende godkende scoren.

Læs mere her.

Senest ændret Mandag, 04 Februar 2019 08:57