Scorekort og regulering af handicap

Skrevet af Torsdag, 30 april 2020 17:16 af
Benyt elektronisk scorekort i Golfbox APP, til at indberette dine scores. Læs her.
Handicapregulering er igen muligt fra 15. april 2020. Læs her.

ÆNDRING AF KLUBHANDICAP TIL EGA:

For at bibeholde sit EGA Handicap skal man aflevere min. 4 tællende scores pr. år, og der skal inden for en 2 årig periode være afleveret min 8 scores.
Et mistet EGA handicap kan generhverves ved at aflevere 3 EDS runder, alternativt sørge for at ens handicapregister når på de nødvendige 8 scores inden for en 2 årig periode.

Oversigt over Handicapsystemet: Klik på dette LINK hvis du vil vide mere om vilkår for regulering.

Regulering af handicap efter turneringer.

Er du i tvivl om hvordan du indtaster scorekortet så klik på nedenstående link.

Indtastning af scorekort.

Vi får jævnligt besked fra Golfbox om, at et scorekort er indtastet med ukendt markør.

Når markørens DGU nummer eller navn er indtastet, skal I huske at trykke på SØG for at finde markøren i Golfbox.
Ellers vil markøren forblive ukendt og klubben skal efterfølgende godkende scoren.

Læs mere her.

Senest ændret Torsdag, 30 april 2020 18:29