Lørdag, den 11. maj
Slagspil/stableford

Skrevet Fredag, 12 April 2019 00:23 af

Onsdagsmatcherne sæsonen 2019.

I 2019 spiller vi 9 huller som vi gjorde i 2018, nemlig Eng Sløjfen hullerne 2-10 og med gunstart kl. 18.00.

Som tidligere er onsdagsmatcherne for alle med registreret handicap. I år spiller Klub 37 også på Sø Sløjfen (hul 1+11-18).

Den 17/7, 24/7 og 14/8 spiller vi sammen med Klub 37 på både Eng Sløjfen (hul 2-10) og Sø Sløjfen (hul 1+11-18).

Man kan spille fra enten rød, blå eller gul tee. Og der er også mulighed for at spille EDS-runde for alle over handicap 11,5.

I de normale onsdagsmatcher vil der nogle gange blive spillet par match, hvorfor man, om muligt, bedes tilmelde sig parvis, har man ikke i forvejen en ægtefælle / makker, må man lave aftaler på pladsen eller vi gør det på matchkontoret. Parrene behøves ikke nødvendigvis at være kvinde – mand, men kan også være kvinde – kvinde eller mand – mand.

Der vil ikke til nogen af matcherne, på nær afslutningsmatchen, være obligatorisk spisning efter matchen, men i fællesskabets navn beder vi jer alligevel i muligt omfang deltage i spisning efter matchen - måske specielt ved hold og par-matcherne.

Matchen koster i år kr. 25,- pr. deltager og som sædvanlig vil der være fine præmier og klappepræmier.

Matchkontoret vil være åbent fra kl.17.00, og scorekort til matchen afleveres til matchledelsen senest kl. 17.30. hvorefter holdene snarest muligt vil blive sendt ud. Scorekort udskrives fra touchskærmen eller udfyldes på matchkontoret.

Husk også tilmelding til spisning, på liste på matchkontoret senest kl. 17.30.

Onsdagsudvalget.

Senest ændret Onsdag, 17 April 2019 10:45