Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

Forretningsorden

Skrevet af Torsdag, 31 Januar 2019 15:45 af

Forretningsorden for REE Golfklubs Onsdagsmatchudvalg

Formål

Onsdagsmatchen er en social golfturnering, der skal indsluse de nye medlemmer og skabe golfrelationer medlemmerne i mellem. Det sker via afholdelse af 9-hullers golfturneringer for klubbens medlemmer med banetilladelse og et registreret handicap.

Matchen afholdes hver onsdag fra uge 17 til uge 34, med gunstart kl. 18:00. Der spilles fortrinsvis på Eng-Sløjfen (hul 2-10) og sidst på sæsonen i samarbejde med Klub 37 tillige på Sø-Sløjfen (hul 1+11-18).

Organisation

Onsdagsudvalget består af fem til otte medlemmer og konstituerer sig selv med en formand/kasserer. Formanden refererer til Bestyrelsen. Der udpeges ved sæsonstart en ansvarlig turneringsleder og en hjælper for hver enkelt onsdag i sæsonen. Ved frafald finder man selv en afløser.

Onsdagsmatchudvalgets opgaver

• Afholdelse af 9 hullers turnering hver onsdag fra uge 17 til uge 34 med gunstart kl. 18:00
  • Matchkontoret åbner senest kl. 17:00
  • Sidste tilmeldingsfrist er kl. 17:30
  • Opråb og fordeling på hullerne kl. 17.45 foran Shoppen
  • Sidste frist for indlevering af scorekort kl. 20:30

Turneringsleder og hjælper

• Mødetid senest kl. 17:00 hvor Matchkontoret åbnes
  • I restauranten afhentes bestillingsliste til mad til kl. 20:30, som lægges på disken på Matchkontoret. Bestillingslisten afleveres senest kl. 18:45 til restauranten.
  • Scorekort udfærdiges i samarbejde med spillerne. Husk det er konverteringslister for Eng-Sløjfen og Sø-Sløjfen, der er gældende
  • Da ikke alle hcp-grupper må spille tællende runder over kun 9 huller, er Onsdagsmatchen ikke tællende. Men der  er mulighed for at spille EDS. Spillerne skal selv sætte kryds på scorekortet
  • Der opkræves kr. 20,00 i deltagergebyr
  • Der pakkes kasse med tættest på 3. hul i 2. slaget. To sedler med rød og gul/blå
  • Turneringslederen fordeler spillerne på de enkelte huller via fortrykt holdliste
  • Kl. 17:45 fordeler turneringslederen holdene ved opråb foran Shoppen. Hjælper uddeler scorekort
  • Hold, der starter på 3. hul, får kasse og flag med
  • Ca. kl. 20:00 til 20:30 modtager og kontrollerer Turneringsleder og hjælper scorekort. Ved pointlighed vinder laveste handicap. Præmier efter deltagerantal. 1 præmie pr. 10 deltagere
  • Ca. 20.45 Præmieuddeling i/ved restauranten. Scorekort med EDS udleveres til spillerne, der selv skal sørge for indtastningen i Golfbox
  • Dagens samlede deltagergebyr indsættes/overføres til REE Golfklubs bankkonto

Formand/kasserer

• Udfærdiger Årshjul/turneringsplan med matchform de enkelte spilledage (stableford, parmatch og holdmatch)
  • Udfærdiger præmiebudget ud fra årets sponsorindtægter og deltagergebyr på kr. 20.00
  • Aftaler og afhenter præmier hos vores leverandør - pt. Pibe Mølle Vin & Ost. Faktura afleveres til klubbens kasserer

Budgetansvar

Onsdagsmatchudvalget udarbejder budget for den kommende sæson ud fra godkendt Årshjul/Turneringsplan. Budgettet skal afleveres til kassereren inden nytår. Evt. aktiviteter, som medfører budgetafvigelser i negativ retning, skal godkendes af Bestyrelsen.

Kontaktflader:

Onsdagsmatchudvalget er i løbende kontrakt med Klub 37, Bestyrelsen, Sponsorudvalg, IT-udvalg, Sekretariatet, Restauranten og Proshoppen.

Desuden henvises til Fælles overordnet funktionsbeskrivelse for REE Goldklubs udvalg.

REE Golfklub, december 2018