Marketingsudvalg

Skrevet af Tirsdag, 11 februar 2020 08:05 af

Marketingudvalgets formål:

Formålet med Marketingudvalget og dets arbejde er at markedsføre REE Golfklub på en sådan måde - overfor både nuværende og potentielle medlemmer, gæster, sponsorer – at klubben fastholder nuværende medlemmer og over tid får flere nye medlemmer, samtidig med at antal greenfee gæster øges.

Organisation

I marketingudvalget indgår udvalgene, der arbejder med sponsorer og vores hjemmeside og sociale medier. Udvalget består af fire til seks medlemmer og udvalget konstituerer sig selv.

Opgaver:

• Lave årlig marketingplan (inkl. planer for sponsorer og kommunikation) indeholdende strategisk målsætning og taktiske handlingsplaner (Årshjul) inkl. dertil knyttede budgetter, som godkendes af bestyrelsen
  • Udarbejde beslutningsreferat efter udvalgsmøder

Budgetansvar

Udvalget udarbejder budget for den kommende sæson ud fra godkendt årshjul/handlingsplan. Eventuelle (større) budget­afvigelser skal godkendes af Bestyrelsen.

Kontaktflader

Marketingudvalget er i løbende kontakt med Bestyrelsen, Sekretariatet, m.m.

Marketingsudvalget består af:

Kjeld Birch