Lørdag, den 22. juni

Juniortræning

Skrevet af Torsdag, 06 Juni 2019 06:50 af

Kære alle nye og øvede juniorgolfere og forældre

På denne side kan du læse lidt om træningsaktiviteterne i REE Golf klubs juniorafdeling.

Juniortræning 2019

Kære alle nye og øvede juniorgolfere og forældre

På denne side kan du læse lidt om træningsaktiviteterne i REE Golfklubs juniorafdeling.

Træning

Første træningsdag er d. 4. april 2019 kl. 16.00 for nybegyndere og let øvede og kl. 17.30 for øvede juniorspillere. Mødestedet er ved klubhuset ved driving-rangen.

Herefter vil træningen være tilrettelagt som føler:

·         Hold 1 - for begyndere:

·         Torsdage Kl. 16.00 - 16.45 træning med Jon og hjælpetræner. Derefter 30 min. golflege med hjælpetræner

·         Hold 2 - for let øvede:

·         Torsdage Kl. 16.45 - 17.30 træning med Jon. Derefter 30-45 min. selvtræning / golflege

·         Hold 3 - for øvede:

·         Tirsdage kl. 17.00-18.00 træning med Jon. Derefter selvtræning / spil på bane

·         Torsdage kl. 17.30-18.30 træning med Jon. Derefter selvtræning / spil på bane

Vi træner altid udendørs uanset vejret, så husk påklædning der passer til vejeret.

Opdelingen af træningen i tre hold sikrer, at spillerne oplever at blive trænet på deres eget niveau, som sikrer en relevant og udbytterig træning for alle.

Bemærk, at der vil være sommerpause for torsdagstræningen i skolernes sommerferie fra 1 juli 2019 til og med 11. august 2019.

Weekend spil på par-3 banen

Som supplement til træningen om torsdagen spiller vi på par-3 banen hver lørdag fra kl. 10.00 til 12.00. Det vil blive gennemført som fælles spil på par-3 banen, men ikke i form af egentlig træning med Jon. For at vi kan gennemføre dette ekstra tilbud til den formelle træning, har vi brug for lidt assistance fra forældre eller bedsteforældre, til at sørge for at holde lidt samling på spillerne. Det er ikke noget, der vil kræve egentligt kendskab til golf.

Trænerteamet

Vi glæder os I år til at byde vores nye træner Jon velkommen. Han får hjælp med det praktiske fra frivillige hjælpetrænere og forældre. Er der forældre, som gerne vil give en hånd med, så mød op til træningen og aftal det med Jon. Der kan ofte bruges et par ekstra hænder til at hjælpe med lidt af det praktiske, og ellers er der mulighed for at nyde spillernes glæde og successer med træningen.

Vi anvender juniorklubbens Facebook gruppe (REE Golf Junior), når vi skal kommunikere om træning og turneringer. Så meld jer ind i denne gruppe på Facebooks, så I kan holde jer opdateret om, hvad der sker for juniorerne i klubben.

Træningsturneringer

Herudover vil vi i år forsøge om vi i forbindelse med spil om lørdagen kan afvikle nogle afdelinger af en løbende intern turnering med høj fokus på socialt samvær og klubliv. Mere info om disse aktiviteter vil blive lagt på juniorklubbens Facebook-gruppe, når de nærmer sig.

Vi glæder os til endnu en fantastisk sæson sammen med juniorerne

Senest ændret Torsdag, 06 Juni 2019 08:59