Lørdag, den 11. maj
Slagspil/stableford

Juniortræning

Skrevet Lørdag, 16 Marts 2019 11:50 af

Kære alle nye og øvede juniorgolfere og forældre

På denne side kan du læse lidt om træningsaktiviteterne i REE Golf klubs juniorafdeling.

Træning 2019:

Første træningsdag er d. 4. april kl. 16.00 for nybegyndere og let øvede og kl. 17.30 for øvede juniorspillere. Mødestedet er ved klubhuset ved driving-rangen.

Herefter vil der være træning hver torsdag på følgende tidspunkter:

·         kl. 16.00-17-30 for nybegyndere og let øvede

·         kl. 17.30-19.00 for øvede.

Bemærk, at der vil være sommerpause for torsdagstræningen i skolernes sommerferie fra 1 juli 2019 til og med 11. august 2019.

Vi træner altid udendørs uanset vejret, så husk påklædning der passer til vejeret.

Opdelingen af træningen i to hold sikrer, at spillerne oplever at blive trænet på deres eget niveau, som sikrer en relevant og udbytterig træning for alle.

Trænerteamet

Vi glæder os I år til at byde vores nye træner Jon velkommen. Han får hjælp med det praktiske fra frivillige hjælpetrænere og forældre. Er der forældre, som gerne vil give en hånd med, så mød op til træningen og aftal det med Jon. Der kan ofte bruges et par ekstra hænder til at hjælpe med lidt af det praktiske, og ellers er der mulighed for at nyde spillernes glæde og successer med træningen.

Vi anvender juniorklubbens Facebook gruppe (REE Golf Junior), når vi skal kommunikere om træning og turneringer. Så meld jer ind i denne gruppe på Facebooks, så I kan holde jer opdateret om, hvad der sker for juniorerne i klubben.

Weekend spil på par-3 banen

Som supplement til træningen om torsdagen, vil vi i år forsøge at gennemføre fælles spil på par-3 banen hver lørdag fra kl. 10.00 til 12.00. Det vil blive gennemført som fælles spil på par-3 banen, men ikke i form af egentlig træning med Jon. For at vi kan gennemføre dette ekstra tilbud til den formelle træning, har vi brug for lidt assistance fra forældre eller bedsteforældre, til at sørge for at holde lidt samling på spillerne. Det er ikke noget, der vil kræve egentligt kendskab til golf.

Træningsturneringer

Herudover vil vi i år forsøge om vi i forbindelse med spil om lørdagen kan afvikle nogle afdelinger af en løbende intern turnering med høj fokus på socialt samvær og klubliv. Mere info om disse aktiviteter vil blive lagt på juniorklubbens Facebook-gruppe, når de nærmer sig.

Vi glæder os til endnu en fantastisk sæson sammen med juniorerne

Senest ændret Fredag, 05 April 2019 17:12