Lørdag, den 24. august

Juniorudvalget

Juniorudvalget i klubben tager sig af klubbens ungdom og står for planlægning og koordinering af træning, turneringer og sociale aktiviteter for juniorerne.

Du kan altid kontakte en af os i juniorudvalget individuelt via nedenstående kontaktdata, eller via mailen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp vedrørende golfaktiviteter for juniorer i REE Golf.

Du finder også mere om aktiviteterne i REE Golf juniorafdeling under de øvrige menupunkter under ”Juniorer”.

Forældre kan finde en del information under menupunktet ”Forældre”.

Vi bliver altid glade for, at forældre eller bedsteforældre også giver en hjælpende hånd i større eller mindre omfang. Det er alt fra at hjælpe til ved træning eller turneringer, eller bidrage til hyggen med en kage. Det skaber altid smil og glæde hos juniorerne!

Henrik Hansen
Kim Larsen