Lørdag, den 22. juni
Holdturnering

Jeg er ny

Skrevet af Mandag, 11 Marts 2019 06:34 af

Har du lyst til at prøve at spille golf, er der gode muligheder for det her i REE Golf. Vi har nogle rigtig gode træningsfaciliteter, en sød og dygtig træner, og du får nogle gode venner, som også er rigtig glade for at spille golf.

Hvis du vil prøve, om golf er noget for dig, så er det nemmeste at kontakte juniorudvalget og aftale at komme til en træning og prøve det af. Man kan låne udstyr i shoppen, så det eneste der kræves er, at man møder i egnet tøj og med godt humør.

Egnet tøj er, tøj der passer til vejrudsigten samt er godt at bevæge sig i. Det kræves ikke noget specielt golftøj eller golfsko, men gummisko er en god idé.

Du kan finde mere information om hvornår vi træner under punktet ”Træning” i menuen.

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen.

Senest ændret Mandag, 11 Marts 2019 14:01