Lørdag, den 24. august

Forældre

Skrevet af Mandag, 11 Marts 2019 07:49 af

På denne side finder du information om, hvordan du som forælder til en golfspillende junior, bedst muligt kan støtte op om dit barns aktive liv som golfspiller.

Træning

Positiv interesse, støtte og motivation er altid godt for en ung golfspiller. Du kan derfor som forældre sørge for at aflevere en ”træningsparat” junior, med godt humør og tøj, der passer til årstiden. For de helt unge juniorer er det nok også en god ide at hjælpe med, at alt udstyr kommer med til træning. For nye spillere er der god mulighed for at låne udstyr til at komme godt i gang. Husk især på de varme og solrige dage godt med solcreme og en drikkedunk til vand.

Giv meget gerne besked til træneren, hvis dit barn er forhindret i at komme (sygdom eller andet).

Hjælp dit barn med at møde op i egnet tøj. Vi træner udendørs uanset vejret, så giv dem hellere for meget tøj med end for lidt. Husk regntøjet hvis vejret driller! Sørg også for egnet fodtøj – kondisko med en ikke for glat sål fungerer fint til en start. Golfsko kan sagtens vente til det bliver fødselsdag.

Det vil ofte være en god hjælp og støtte for vores træner Jon, at forældre er parate til at give en hjælpende hånd med til nogle praktiske opgaver under træningen. Det kan være alt fra at hente bolde eller andet træningsudstyr, til at deltage som hjælpetræner. Husk, at de fleste børn også gerne vil vise deres forældre, hvad de har lært til træning.

Turneringer

Vi deltager sammen med Asserbo og Frederikssund golfklub i en lille turnering, hvor vi i sommerens løb spiller en turnering på hver af de tre baner. Der er tale om en turnering, hvor spillere på alle niveauer kan være med – også helt nye spillere. Ved turneringerne spiller man sammen med andre spillere på samme niveau.

Også ved disse turneringer er forældrestøtte altid en stor fordel. Som forældre er det vigtigt, at du enten selv transporterer dit barn til turneringen, eller sørger for at dit barn kan køre sammen med en anden spiller. Hjælp også her med at få det rigtige udstyr og egnet tøj med, samt mad og drikke.

Ved turneringerne er der som forældre som regel også mulighed for at give en hjælpende hånd med mindre praktiske opgaver – og hjælpe med at holde styr på slag og scorekort for de mindste. Turneringerne er også en god mulighed, for forældrene til at komme ud og gå en tur i naturskønne omgivelser omgivet af glade juniorspillere.

Sociale aktiviteter

Forældres opbakning og bidrag til sociale aktiviteter blandt juniorerne er altid meget velkomment.

Spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål til, hvad det indebærer at være juniorspiller i REE Golfklub, eller hvad du som forælder kan gøre for at støtte op om dit barns golfspil, er du altid velkommen til at kontakte juniorudvalget eller vores dygtige træner, Jon.

Vi glæder os til at se dig og dit barn til mange sjove timer i den friske luft.

Senest ændret Fredag, 15 Marts 2019 16:22