Slider

Tematræning

Skrevet af Onsdag, 15 april 2020 10:08 af

Efter åbningen af driving range – med diverse restriktioner – så er vi glade for at kunne informere om, at den gratis tematræning igen er åben for booking.

Det er ganske vist ikke helt, som det plejer, men du kan booke maks. 1 Tematræning ugentlig – dog kun fire gange i alt fordelt over hele sæsonen – så giv nu hinanden mulighed for at få træning alle sammen J

Indtil videre er der kun plads til fire deltagere i hver træning + Pro'en.

Alt stadig under hensynsfuld observation af den kendte Corona hygiejne- og hensigtsmæssige adfærd.

Booking af Tematræning sker via dette link

Du kan naturligvis også booke individuelle lektioner med vores Pro’er – det foregår ligeledes via ovenstående link.

Gratis Tematræning for medlemmer af REE Golfklub - 2020

REE Golf tilbyder også i 2020 medlemmerne gratis Tematræning v/Landström Golf Academy.

Hvert medlem har mulighed for at deltage i 4 træningssessioner á 1 times varighed, da vi selvfølgelig gerne ser, at så mange medlemmer som muligt kan benytte dette tilbud.

Der er plads til max 5 deltagere (p.t. max 4 pga Corona) på de hold, hvor der trænes sving på Driving Range samt chipping og puttning ved indspilsgreen. Ved bunkerslag er der kun plads til 4 deltagere på hvert hold. På denne måde får såvel deltagerne som træneren optimalt udbytte af træningen.

Vi vil bede jer om, at de, der har tid i dagtimerne, primært benytter sig af disse træningstider, således at de, der fortsat er ”arbejdsramte”, også har mulighed for at benytte sig af træningstiderne efter kl. 16 og i weekenderne. 

Tilmelding og afbud

Tilmelding sker on-line på http://landstrom.123booking.dk/#/login eller ved hen­vendelse i Shoppen. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding via mail.

Undlad tilmelding til mere end 4 lektioner – ekstra tilmeldinger vil blive annulleret.

Det er muligt at komme på en venteliste.

Ved evt. afbud kontaktes man i forhold til rækkefølgen på ventelisten.

Det er ikke muligt at kontakte Shoppen for at få information om evt. afbud.

Ved aflysning kontaktes kun de, der står på deltagerlisten.

Meld venligst afbud i så god tid som muligt, så andre får mulighed for at deltage.

Udeblivelse uden afbud betyder, at man godskrives for én brugt lektion.

I gentagelsestilfælde udløser udeblivelse uden afbud karantæne fra Fælles­træningen resten af sæsonen.

Vi gør opmærksom på, at vi ser dette som en enestående mulighed for alle medlemmer uanset alder og niveau til at udvikle deres spil og dermed få meget større spilleglæde med på banen.

Vi gør også opmærksom på, at deltagelse i disse tematræninger kombineret med en eller flere individuelle lektioner hos vores trænerteam virkelig kan gøre en forskel for dit spil, og hvem vil ikke gerne ende op med lidt flere stableford points efter runden.

 

God fornøjelse med træningen

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i REE Golfklub

 

Tematræning for medlemmer af REE Golfklub 2020

 

Tematræningen er baseret på indledende information til det aktuelle tema efterfulgt af øvelser med så meget individuel træning, som tiden og antal deltagere tillader. Det betyder, at alle får optimalt udbytte ved at vælge et tema, som passer for en selv og ens eget spil.

På Tematræninger tager vi en praktisk/teoretisk tilnærmelse til træningen, hvor vi lægger vægt på forståelse og udførelse, og hvordan disse påvirker hinanden.

Videooptagelser og Trackman indgår ikke i Tematræningen. Det vil der til gengæld være rig lejlighed til ved bookning af individuelle lektioner i Shoppen hos vores trænerteam.

 

Sving: Jern/hybrider

Svingtræning med jern/hybrider på Driving Range. Vi kommer ind på Attack Angle, Swingdirection og Clubpath, så der bliver større forståelse for golfsvinget. Vi kobler så dette op mod kroppen, og hvordan vi kan påvirke disse faktorer.

Svingtræning/ Driver

Svingtræning med bl.a. driver på Driving Range. Vi kommer ind på Attack Angle, Swingdirection og Clubpath, så der bliver større forståelse for golfsvinget.  Vi kobler så dette op mod kroppen, og hvordan vi kan påvirke disse faktorer.

Puttning

Putte-træning på Putting green ved klubhuset. Vi kommer ind på forskellige faktorer, som spiller en stor rolle i puttningen. . Vi kobler så dette op mod kroppen, og hvordan vi kan påvirke disse faktorer.

Bunkerslag (Pitch)

Bunkertræning ved indspilsgreen. Vi snakker teknik, opstilling og udførelse af bunkerslag Vi kobler så dette op mod kroppen, og hvordan vi kan påvirke disse faktorer. Der er indlagt Pitch, ifald der er tid til det undervejs.

Chipping

Chipping ved indspilsgreen. Vi kommer ind på Clubpath og Attack Angle, så der bliver større forståelse for teknikken bag chipping. Vi kobler så dette op mod kroppen, og hvordan vi kan påvirke disse faktorer.

 

                                             

 

Senest ændret Søndag, 26 april 2020 16:16

SENESTE NYHEDER

Alle nyheder