Lørdag, den 11. maj
Slagspil/stableford

Træning

Skrevet Søndag, 15 April 2018 08:33 af

Klub 37 er gratis for medlemmer i REE Golfklub.

Klub 37 er for golfspillere med handicap 37 eller højere, d.v.s for dig, der enten er nybegynder eller blot har spillet golf et par år.

I Klub 37 vil du også møde de nye golfspillere, som har været igennem enten et Begynderweekend kursus, eller som har et Prøvemedlemskab.

Vi håber med dette tilbud at give nogle værktøjer til at komme ned i handicap og få det sjovere på golfbanen.

Klub 37 tilbyder:

Tirsdag kl. 18 - 19.30 Fællestræning med proen Iver og frivillige hjælpere
Onsdag kl. 18 - 19.30 Fællestræning på Par 3-banen med frivillige hjælpere
Lørdag  kl. 10 - 11.30 Fællestræning med Styregruppen i Klub 37 og frivillige hjælpere

Du behøver ikke tilmelde dig.
Mødested er ved loungen i Træningshuset, så du kan blive registreret. Der er mulighed for opvarmning med frie bolde fra kl. 17.30 tirsdag og onsdag og fra kl. 9.30 lørdag, så du er klar når træningen går i gang.

KALENDER FOR SÆSONEN 2019.

Læs mere her.

Senest ændret Tirsdag, 19 Marts 2019 09:30