Lørdag, den 22. juni
Holdturnering

Træning

Skrevet af Torsdag, 25 April 2019 05:33 af

Klub 37 er gratis for medlemmer i REE Golfklub.

Klub 37 har kørt siden 2014 og er for golfspillere med handicap 37 eller højere, d.v.s for dig, der enten er nybegynder eller blot har spillet golf et par år.

I Klub 37 vil du også møde de nye golfspillere, som har været igennem enten et Begynderweekend kursus, eller som har et Prøvemedlemskab.

Vi håber med dette tilbud at give nogle værktøjer til at komme ned i handicap og få det sjovere på golfbanen.

Klub 37 tilbyder:

Tirsdag kl. 18 - 19.30 Træning med proen Jon og frivillige hjælpere
Onsdag kl. 18 - 19.30 Træning på Par 3-banen med frivillige hjælpere
Lørdag  kl. 10 - 11.30 Træning med Styregruppen i Klub 37 og frivillige hjælpere
Der er mulighed for opvarmning fra en halv time før - vi sørger for bolde.

Du behøver ikke tilmelde dig.
Mødested er ved loungen i Træningshuset, så du kan blive registreret. Der er mulighed for opvarmning med frie bolde fra kl. 17.30 tirsdag og onsdag og fra kl. 9.30 lørdag, så du er klar når træningen går i gang.

KALENDER FOR SÆSONEN 2019.

Læs mere her.

Senest ændret Onsdag, 08 maj 2019 18:11