Lørdag, den 22. juni

Skrevet af Onsdag, 16 Januar 2019 04:42 af

Buggy, Trio og Trolley

Buggy

Vi har 4 buggier til udlejning. Det anbefales at lave en reservation samtidig med, at du booker din tid.
Nøgler afhentes i shoppen eller Sekretariatet. Kommer du udenfor disses åbningstider, så aftaler vi, hvordan du får adgang til nøglen.

Prisen er 300 kr. for en runde.

Trio

Vores nye tilbud er 2 stk. 3-hjulede Trio Patterson scootere.
Denne transport er langsommere end en buggy, men den giver til gengæld spilleren mulighed for at være tættere på de øvrige spillere i bolden (se foto nedenfor)

Prisen er kr. 100,00 for en runde.

Trolley

Du betaler i shoppen eller Sekretariatet og får udleveret en håndtag. Kommer du udenfor disse åbningstider, så aftaler vi, hvordan du får adgang til håndtaget.

Pris fra kr. 50,00 for en runde.

Reservation kan foretages på telefon 48 79 56 55 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Restauranten kan være behjælpelig efter shop og sekretariats lukketid.

Skal du bruge Buggy, Trio  eller Trolley inden kl. 9.00, så  lav en aftale forud for dit besøg.

Senest ændret Onsdag, 06 Februar 2019 11:20