Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

Buggy, Trio og Trolley

Skrevet af Mandag, 26 August 2019 10:42 af

Buggy

Vi har 5 buggyer til udlejning. Det anbefales at lave en reservation samtidig med, at du booker din tid.
Nøgler afhentes i shoppen eller Sekretariatet. Kommer du udenfor disses åbningstider, så aftaler vi, hvordan du får adgang til nøglen.

Prisen er 300 kr. for en runde.

Trio

Vi har 2 stk. 3-hjulede Trio Patterson scootere.
Denne transport er langsommere end en buggy, men den giver til gengæld spilleren mulighed for at være tættere på de øvrige spillere i bolden.

Prisen er kr. 100,00 for en runde.

Quattro

Vores nye tilbud er 3 stk. 4-hjulede scootere.
De er mere robuste og kører en smule hurtigere end Trioerne. Ellers er egenskaberne de samme.

Prisen er kr. 150,00 for en runde.

Trolley

Du betaler i shoppen eller Sekretariatet og får udleveret en bøjle.
Kommer du udenfor disse åbningstider, så aftaler vi, hvordan du får adgang til bøjlen.

Pris fra kr. 50,00 for en runde.

Reservation kan foretages på telefon 48 79 56 55 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Restauranten kan være behjælpelig med en buggy udenfor shoppen og sekretariatets åbningstid.

Skal du bruge et køretøj eller en trolley inden kl. 9.00, så kontakt os og lav en aftale forud for dit besøg.

Senest ændret Mandag, 26 August 2019 18:24