Lørdag, den 24. august

Vinterregler - Lejeforbedring

Skrevet af Tirsdag, 23 April 2019 02:34 af

Vinterregler med lejeforbedring er ikke længere gældende.
23. april 2019

Midlertidige Lokalregler for REE GOLFKLUB – Vinterregler.

Vi kan glæde os over, at den grundlæggende indstilling er, at vi spiller banen så normalt og med så få restriktioner, som forholdene tillader det.
Hvad forholdene tillader er ene og alene op til Greenkeeper at afgøre, og vi må alle respektere, hvis der skiltes, at banen er lukket.

I vintersæsonen gælder følgende, med mindre Greenkeeper bestemmer anderledes:

• Hvis banen er lukket, er der adgangsforbud til hele anlægget inkl. putting greens og træningsområder for indspil.

• Uanset om banen er åben, er det aldrig tillladt at betræde greens og teesteder, der er dækket af frost og rim.

• Det er tilladt at bruge trolley – dvs., der er ikke vognforbud

• Kørsel med buggy tilladt i perioder. Kontakt sekretariatet for tilladelse.

• Det nye træningsanlæg er altid åbent (bemærk dog åbningstiderne), og der indsamles bolde hele vinteren, hvis det er muligt.

• Par-3 banen er altid åben

• Der indføres nedenstående midlertidige lokalregel om muligheder for lejeforbedring (kan også ses på opslag i klubhuset).

• Selvom der spilles med "lejeforbedring", kan der handicapreguleres efter EDS-runder og tællende turneringer.

Midlertidige Lokalregler – Lejeforbedring.

En bold, der ligger på noget tætklippet areal i det generelle område må løftes uden straf og renses. Før bolden løftes, skal spilleren markere dens position. Efter at have løftet bolden må spilleren placere den på et sted inden for en køllelængde fra og ikke nærmere hullet, end hvor den oprindeligt lå, som ikke er i et Strafområde eller på en green.

En spiller må kun placere bolden én gang, og den er i spil, når den er blevet placeret  (Regel 14.4). Hvis bolden ikke kommer til hvile på det sted, hvor den placeres, gælder Regel 14.2e. Hvis bolden, når den placeres, kommer til hvile på det sted, hvor den placeres, og efterfølgende flytter sig, er der ingen straf, og bolden skal spilles som den ligger, medmindre bestemmelserne i en anden Regel gælder.

Hvis spilleren undlader at markere boldens position, før han løfter den, eller flytter bolden på nogen anden måde, såsom at rulle den med en kølle, pådrager han sig ét strafslag.

Note: ”Tætklippet areal” betyder ethvert areal på banen, herunder også stier gennem rough, der er klippet til fairwayhøjde eller lavere.

*STRAF FOR OVERTRÆDELSE AF LOKALREGEL:

Hulspil – tab af hul; slagspil – Den generelle straf.

*Hvis en spiller pådrager sig den almindelige straf for overtrædelse af denne Lokalregel, er der ingen yderligere straf efter den Lokale Regel.

Godkendt  af DGU oktober 2013.

REE GOLF/ Regel & Hcp. udvalget januar 2019

Senest ændret Tirsdag, 23 April 2019 07:48