Kr. 800 for 12 måneder.

Drivingrange i topklasse og 2 Golfsimulatorer.
LED lys på drivingrange tændt til kl. 22.

Træ-sponsor

Skrevet af Tirsdag, 15 Oktober 2019 21:31 af

Kunne du tænke dig at blive Træ-Sponsor for REE GOLF?

OBS: Vi må melde udsolgt af sponsorater og takker for jeres hurtige og venlige deltagelse.
Navne på sponsorer kan ses forneden på siden.

Vi kan overalt i medierne både læse og høre om CO2 udslip, og hvor vigtig en øget skovvækst er for miljøet i den forbindelse. Gennem de seneste år har vi desværre været nødt til at fælde ca. 100 træer på banen, hvor det primært var vores rød-el, der blev ramt af sygdom. Der er allerede plantet en del nye træer – bl.a. egetræer bag greenen på 12. hul, og med konsulentbistand fra DGU har vi nu en plan for den fortsatte beplantning på banen.

Der skal bl.a. plantes egetræer og birketræer – kendetegnende for Nordsjælland – som erstatning for de fældede træer og som backup ved eksisterende træer.

Desuden skal der plantes solitære træer i roughen på adskillige huller således, at spillerne har nogle pejlepunkter, når de leder efter deres bolde.

Greenkeeperne flytter træer fra andre steder på banen, men der skal indkøbes ca. 100 nye træer, således at banen kan bevare det oprindelige layout, såfremt nuværende træer skulle gå ud – som f.eks. det store birketræ på 17. hul.

Vi har brug for din hjælp som Træ-Sponsor for REE GOLF

Vi opfordrer derfor både vores medlemmer og sponsorer til at hjælpe os ved at blive Træ-Sponsor for ét enkelt træ; måske to eller en af de nye trægrupper, som en flot adskillelse mellem 7. og 8. hul. Ud over sponsorater og klubbens egne midler søger vi desuden økonomisk støtte via ”Udlodningsmidler.dk” (overskud fra bl.a. Danske Spil A/S).

Hvad får du ud af det – ud over at værne om miljøet?

Du hjælper os med at bevare banens særpræg og er med til sikre, at vi fortsat har en flot og udfordrende bane med mange medlemmer og mange gæstespillere. Du giver samtidig et – om end lille – bidrag til gavn for såvel klima som miljø, og så får du et skilt med dit eget eller din virksomheds navn ved dit træ.

Sådan bliver du Træ-Sponsor for REE GOLF

Vi starter beplantningen i efteråret, og du kan se den samlede plan under ”Træ-Sponsor” på klubbens hjemmeside. Så har du lyst til at være Træ-Sponsor, skal du snarest muligt sende en mail mærket: Træ-Sponsor, til formanden for Baneudvalget, Peter Thrige Andersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med dit navn og DGU-medlemsnummer samt ønske om sponsering af ét, måske to træer eller en hel trægruppe ud fra nedenstående liste. Du har naturligvis også mulighed for donere et mindre beløb, såfremt du ikke ønsker at sponsere et helt træ – men så får du selvfølgelig ikke dit navn med på træet .

Se listen med træer som skal indkøbes og passes - tryk her.

Baneoversigt med nye træer - tryk her.

• Vortebirk                   215,- kr.                    25 stk., 1. og 11. hul
  • Hængebirk                450,- kr.                   10 stk., 5., 16. og 17. hul
  • Stilke eg                      550,- kr.                   13 stk., 7., 8., 5. og 18. hul
  • Stor Stilke eg         1.200,- kr.                   1 stk., 3. hul
  • Storbladet lind         525,- kr.                15 stk., 7., 8., 9, 11., 14. og 18. hul
  • Bjergfyr                       800,- kr.                 11 stk., 7., 8., 10., 12. og 14. hul
  • Stor bjergfyr          1.275.- kr.                  1 stk., 14. hul
  • Frugttræ                    725,- kr.                    5 stk., 11. hul

Du vil modtage mail med bekræftelse på dit Træ-Sponsorat, som også indeholder betalingsinformation.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte formanden for Baneudvalget, Peter Thrige Andersen, såfremt du gerne vil have uddybende information om projekt ”Træ-Sponsor for REE GOLF”.

Flere frivillige søges

Der er generelt blevet færre områder i Danmark med planter og vilde blomster, som bier og de øvrige insekter kan trives i.

Vi anlægger derfor to nye blomsterenge (ca. 1.000 m2) ved hhv. 3. hul og mellem 17. green og Starterhuset ved 12. tee for at øge biodiversiteten på banen.

Vi håber, at der blandt vores medlemmer er nogle ”le-kyndige”, som kunne tænke sig at slå disse blomsterenge én gang årligt.

I forbindelse med beplantningen af banen søger vi også frivillige blandt klubbens medlemmer, som kunne tænke sig at hjælpe med at passe de nyplantede træer, der plantes i plantesæk med støttepæle i et fritlagt område med barkflis således, at lugning bliver overkommelig.

Skulle du være interesseret i at deltage i det frivillige arbejde med pasning af de nye træer og slåning af blomsterengene, så er du velkommen til at kontakte til Baneudvalgets formand, Peter Thrige Andersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.,

De bedste golfhilsner – og på forhånd tak for hjælpen

Bestyrelsen og Baneudvalget

TRÆ-SPONSORER: