Tidsbestilling

Skrevet af Tirsdag, 15 januar 2019 20:30 af

Golfbox - log in

Bookning af tider på 18-huls banen og Par 3-banen foregår via Golfbox.

Ved særlige ønsker om greenfee - ring 48 79 56 55 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Simulatorer:

Er du IKKE golfspiller: Ring 48 79 56 55 for bookning af Simulatorerne. Du kan betale via Mobile Pay på 25017.

Er du golfspiller: Book starttider og simulator m.m. via Golfbox login.

Priser.

Vejledning til Simulator:

Log in på Golfbox, som du plejer.
Under tidsbestilling vælger du ressourcen Simulator 1 eller Simulator 2.
Book den ønskede tid. Det er desværre kun muligt at booke og betale en tid ad gangen.
Den viste pris er vejledende for en senior greenfee-spiller. Rabatter og medlemspriser fremkommer, når der klikkes på tiden.

Skal du bruge mange tider, kan du evt. ringe til Mette 48 79 56 55.

Prisen dækker en times leje. I kan være op til fire personer i hver simulator.
Som tommelfingerregel regner man ca. 1 time pr. person, hvis man skal gå en runde på 18 huller
Du kan vælge kun at træne i Simulatoren. Der er mulighed for at træne på Driving Range og Indspil.
Simulatorerne har en del analyseværktøjer, som du kan bruge. De er ikke så nøjagtige som f.eks. Trackman, men folkene bag Trackman roser dem.

OBS - DET ER IKKE TILLADT:
1. At bruge sko med spikes. Softspikes er ok.
2. At bruge bolde med tuschmarkeringer. Logobolde er ok.

Rigtig god fornøjelse!

Log in på Golfbox  <tryk her>