Aktuel banestatus

Skrevet af Torsdag, 14 januar 2021 08:00 af

Foto :  Sne på banen 9. januar 2021.

Banen kan være lukket på grund af rimfrost. Hold øje med Golfbox.
Banetoilet ved 6. og 9. hul er lukket hele vinteren.

COVID-19 restriktioner fra 9/12-7/2: Klubhus, golfsimulatorer og cafeen er lukket. Toiletter  i loungen og klubhus er åbne. Bekræft tiden via Golfbox APP .  Udskrivning af scorekort kan finde sted  i sekretariatet i åbningstiden. Tomme scorekort ligger i starterhuset ved 1. hul. Greenfee betales ved bestilling i Golfbox.

Vi har indført vinterregler og midlertidig lokalregel om lejeforbedring.

Læs dem her.

Vi spiller til sommergreens hele året, og der kan normalt handicapreguleres hele året.

Adskillige greenfee-spillere har på det seneste rost vores bane, og her ses nogle af deres kommentarer:

Per: Vi var en flok golftosser og spille jeres bane , Hold da op, hvor var det lækkert !. Banen står OUTSTANDING flot; lækre hurtige Greens .
Tak
 ! ⛳️ Overvejer medlemskab næste sæson.

Hans: Jeg og min makker er enige om, at banen aldrig har været bedre. Absolut en af Nordsjællands bedste.

Birgit: Det er altid en stor glæde og fornøjelse at besøge jeres bane. Som altid var den klippet flot og fremstod i meget fin stand.

Søren: Jeg svarer stort set aldrig på de her mails fra Golfbox, men denne gang vil jeg gøre en undtagelse, for I skal altså have ros! Jeg har spillet en håndfuld forskellige baner på Sjælland i år, og jeres var med afstand den i flottest stand. Fairways ku selvfølgelig have haft gavn af lidt mere vand, men var dog ganske fine, og jeres greens især var en fornøjelse ift andre baner.  Fortsæt det gode arbejde - vi kommer i hvert fald igen!

Senest ændret Torsdag, 14 januar 2021 08:47