Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Nye golfregler 2019

Skrevet Tirsdag, 06 November 2018 08:49 af

Nu er tiden kommet til, at lære de mange nye golfregler, som træder i kraft 1. januar 2019.

Meget er forandret i reglerne og det vil næsten være umuligt at spille golf i det nye år, hvis man ikke har sat sig ind i reglerne.

På vores hjemmeside www.reegolfklub.dk har vi under Regel- & Handicapudvalget, oprettet et menupunkt med Golfreglerne 2019, som alle grundigt bør læse.
Derudover afholder vi adskillige regelkurser, som kan hjælpe dig godt på vej.
Er du med i en klub-i-klubben, har du nok allerede fået deres invitation, men for alle andre afholder vi  regelkurser lørdag den 24. november og torsdag den 29. november.

Omkring medio marts 2019 vil vi igen afholde et par kurser, hvis ovennævnte datoer ikke passer dig.

Der er tilmelding i Golfbox under ”Klubturneringer” med max 40 deltagere pr. gang.

I forbindelse med disse regelkurser, har Pia i restauranten lavet nogle gode tilbud på spisning.
Vi håber, at mange af Jer også vil tage godt imod disse tilbud.

Regel- & Handicapudvalget

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Lørdag, 01 December 2018 15:51