Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Seniorklubben

Skrevet Søndag, 15 maj 2011 11:07 af

VELKOMMEN TIL SENIORKLUBBEN

Seniorklubben er åben for alle REE Golfklubs medlemmer, der er fyldt 50 år samt for ægtepar/samlevende, hvor den ene part er fyldt 50 år.

Ud over selve golfspillet lægges der stor vægt på, at vi har det hyggeligt sammen.

Ved indgangen til 2018 var antallet af medlemmer 115

Kontingentet udgør kr. 300 pr. medlem for sæsonen 2018, dog er første år som nyt medlem kontingentfri.
Vi spiller match hver mandag fra begyndelsen af april til medio oktober. Første spilledag i 2018 er mandag den 09.04. Vi slutter mandag den 08.10.

Vi arrangerer hver sæson 2 ture med spil på andre baner, ligesom vi spiller vores årlige venskabsmatch med Asserbo Old Timers. Desuden afvikler vi vores eget klubmesterskab, der afsluttes med en fest for medlemmerne.

I menupunktet til venstre, kan du se hele sæsonprogrammet for 2018.

Der kan vælges mellem følgende spilletidspunkter, som er forbeholdt Seniorklubbens medlemmer:

Mandag kl. 09.00-11.00. Mødested: Matchkontoret kl. 08.30, hvor holdene sammensættes ved lodtrækning.

Mandag kl. 16.00 og 16.09. Tidspunkterne er forhåndsreserveret til de medlemmer, der ikke har mulighed for at spille om formiddagen. Spil på de nævnte tidspunkter forudsætter dog, at der bookes tid senest 5 dage før, idet tiderne ellers frigives af sekretariatet til andre medlemmer af REE Golfklub samt til greenfee-spillere.

Spilleformen ved den ugentlige match er som udgangspunkt stableford, men i sæsonens løb vælges også andre spilleformer, jf. sæsonprogrammet. Alle matcher afvikles med ”sivende” gunstart. Sidste mandag i hver måned afvikles matchen som tællende turnering.

Der spilles om mindre præmier i hver match. Præmierne uddeles den første mandag i hver måned. Det er derfor vigtigt, at scorekort afleveres i Seniorklubbens postkasse efter hver match.

Har du lyst til at blive medlem af Seniorklubben, skal du blot udfylde og indsende tilmeldingsblanketten, som findes under menupunktet ”Bliv medlem”.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Torsdag, 03 maj 2018 14:25