Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Resultater

Skrevet Mandag, 28 maj 2018 02:13 af
Birdiegren Birdiegren

Masterscore 11.09.2018 (Slutstilling)

Endnu engang blev vores venindematch et hit.
Vi var 60 piger og heraf var 21 fra diverse klubber.
Flotte gaver og tak til Bente som var repræsentant for Rosendahl.

Jette Licht lavede eagle på 4. hul den 5. juni 2018.
Flot og tillykke.

Susanne Kilde har den 22. maj lavet hole in one
på 10. hul. Et stort tillykke.

2018
Vi startede vores sæson op med informationsmøde for samtlige kvinder over 18 år i Ree Golf.

Der mødte 32 op og vi havde en hyggelig aften, hvor Marianne informerede om hvem Møllepigerne er og hvornår vi spiller, samt hvor vi mødes. Der blev endvidere fortalt om nogle af vores kommende gunstarter bl.a. har vi en fødselsdagsmatch i år, idet Møllepigerne fylder 15 år her i 2018.

Hanne viste hvordan Møllepigernes hjemmeside fungerer og præsenterede den nye GolfQuis. Derudover blev der også informeret om vores en og to dages tur samt en tema aften.

Aftenen sluttede med et hurtigt bingospil og det var dejligt, at alle var så glade og positive.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Tirsdag, 18 September 2018 22:15