REE GOLFKLUB

Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Arrow
Arrow
Slider

Diverse Info.

Skrevet Lørdag, 01 December 2018 17:01 af
 
Hvordan finder jeg golfquissen?

Der er 2 måder at oprette sig på. Enten skal man downloade app’en (Golfquis) på telefonen  og oprette sig der (man skal huske at skive DGU-nummer så man kan spille imod hinanden), eller man kan oprette sig på en computer på - http://golfquis.com/golfquis_play/ - altså inde på DGU  siden, der er det også nemt.

Du kan også vælge at se et par ’to-do’ videoer på:

https://www.youtube.com/channel/UCX0GFRGCnV1FHMuqw7IWtOg

 

 

 

ÅRETS FOUR-SOME TURNERING 2018

 

Invitation til Møllepigernes four-some turnering som starter 1. Maj 2018.

 

Four-some er hulspil for fire spillere. Der spilles to mod to med én golfbold på hvert hold. Hvert hold vælger før start hvilken af holdets to spillere der skal slå det første slag på de ulige huller (1., 3., 5. osv) og hvem der skal slå det første slag på de lige huller (2., 4., 6. Osv)

 

I bliver sat sammen efter hcp. Altså den med det laveste hcp spiller sammen med det højeste hcp. og så fremdeles indtil vi når midten af listen og alle har fået en makker.

 

1/8 finaler spilles inden 10. Juni.

1/4 finaler spilles inden 22. juli

Semifinaler spilles inden 19. august

Finalen spilles inden 9. september

 

Tilmelding bedes sendt til Marianne senest den 20. April på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Lørdag, 01 December 2018 18:30

SENESTE NYHEDER

Alle nyheder