Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Møllepigerne

Skrevet Mandag, 25 Juni 2018 13:05 af

Hvem er vi:

Møllepigerne er en blandet flok med hcp.0-54, der har tilfælles, at de er kvinder og medlem af Ree Golfklub.

Alle der er fyldt 18 år og har et registreret handicap er velkomne til at være med.

Hvornår spiller vi:

Vi mødes hver tirsdag ved flagstangen klokken 8:45 og trækker lod om fordelingen, hvorefter vi går ud fortløbende.

Nogle booker tid igennem golfbox og går ud i løbet af dagen.

Vi har nogle tider om eftermiddagen der er forbeholdt Møllepigerne, p.t. 15:33 – 16:09.  Disse bliver lukket op til andre spillere 5 dage før, hvis vi ikke bruger dem.

Vores sæson starter først i April og slutter sidst i September. Vores generalforsamling er først i Oktober.

Matches/konkurrencer:

Hen over året kører vi forskellige konkurrencer. Der er dels en  Masterscore og en Order of Merit, og p.t. er disse fordelt på 4 rækker. Derudover har vi nogle månedsturneringer i løbet af sæsonen. Oversigt over matchformerne kan ses i vores match program.

Spisning:

Vi spiser sammen efter turneringerne hvor der også vil blive uddelt præmier.

Arrangementer:

Løbende over sæsonen er forskellige arrangementer, men de bliver slået op i god tid til tilmelding.

Indmeldelse:

Hvis du vil være med i Møllepigerne, så send en mail til forkvinden:

Pris:

Det koster 250 kr. pr. sæson at være medlem af Møllepigerne. Kontingentet indsættes på:

Reg. Nr. 2276 konto 07 12 382 120

Husk at mærke indbetalingen med dit EGET navn og medlemsnummer.

Bestyrelsen består af:

Forkvinde:      Marianne Sinding

Kasserer:        Jytte Slotsgaard

Medlem:         Hanne Vest Hansen

Suppleant:      Karin Andersen

Suppleant:      Ellen Nielsen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Mandag, 25 Juni 2018 18:55