Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Turneringsudvalg

Turneringsudvalgets formål og mål
Turneringsudvalget fastsætter Ree Golfklubs turneringer ud fra følgende formål:
- At styrke det sociale samvær i klubben på tværs af alder, køn og handicap
- At udvide og dyrke kendskabet til forskellige turneringsformer
- At det føles trygt og hyggeligt at deltage i Ree Golfklubs turneringer
- At få flest mulige medlemmer til at deltage i de planlagte turneringer
- At profilere turneringernes sponsorer bedst muligt i forbindelse med præmieuddelingen

Det er Turneringsudvalgets mål:
- At deltagerantallet til sæsonens turneringer er minimum 50 deltagere i gennemsnit.

Afvikling af Ree Golfklubs turneringer
Det fastsatte turneringsprogram afvikles i overensstemmelse med DGU’s regler herfor. Således skal der til hver turnering være minimum én turneringsleder, der er ansvarlig for startlister, scorekort, spillerregistrering, præmieoverrækkelse m.m.

Afgørelse af eventuelle tvister på banen – hulspilsmatcher undtaget – påhviler også turneringslederen, der som minimum har deltaget i DGU’s grundlæggende turneringslederkursus og dermed er regelkyndig.

Såfremt turneringen er tællende, står turneringslederen endvidere for efterfølgende regulering af handicap. Hvorvidt en turnering er tællende vil fremgå af turneringsprogrammet og Golfbox.

Tilmelding og deltagelse
Tilmelding til turneringerne foregår i Golfbox under www.golf.dk, hvor du logger på som ved almindelig tidsbestilling. Under menupunktet Klub-Kalender får du adgang til at se alle klubbens arrangerede turneringer samt tilmelde dig. Du skal være opmærksom på, at alle spillere skal have et registreret EGA-handicap for at kunne deltage i turneringer arrangeret af Turneringsudvalget.

Tilmeldingsfristen er som oftest senest fredag ugen inden kl. 12.00 i forbindelse med weekendturneringer afhængig af, om turneringen afvikles lørdag eller søndag; men check altid Golfbox og tilmeld dig i god tid.

Tilmeldingen er bindende, og evt. afbud skal altid meddeles turneringslederen – det er et puslespil at få sammensat en turnering, og udeblivelse uden afbud vil påvirke afviklingen af turneringen for de øvrige deltagere.

Startlisterne og seneste mødetidspunkt vil blive offentliggjort på Golfbox senest 36 timer før turneringsstart.

Registrering på turneringsdagen sker ved, at du melder dig på Matchkontoret og betaler turneringsfee: Husk kontanter – vi tager ikke Dankort – og der gives ikke kredit.

Derefter får du udleveret dit scorekort og anden information til dagens turnering.

De generelle turneringsbetingelser er gældende, med mindre andet fremgår af propositionerne for den enkelte turnering på Golfbox.

Kontakt til Turneringsudvalget
Du er altid velkommen til at kontakte Turneringsudvalget, hvis du har spørgsmål angående en turnering, ligesom vi modtager gode ideer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Vi har alle den samme passion, vi elsker golfspillet og vil meget gerne dele denne oplevelse med dig.

Tilmeld dig – jo flere vi er, desto hyggeligere bliver det. Der er rigtig gode muligheder for at skabe nye kontakter, vinde en af vores flotte sponsorpræmier eller blot spille en god runde golf i hyggeligt samvær.

De bedste ønsker fra
TURNERINGSUDVALGET om et godt turneringsår

Nils Rohde
Madeleine Heerwagen