Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Seneste nyt

Skrevet Fredag, 24 August 2018 02:50 af

Klubmesterskab – nu også i Stableford

Nu er det tid til at tilmelde sig årets Klubmesterskaber den 8. og 9. september – og i år er der også en række, hvor der spilles Stableford. Det er en samlet række for både damer og herrer med max hcp 26,4 over 36 huller med 7/8 hcp.

Desuden spilles der KM i slagspil fra scratch i følgende rækker: Damer, Herrer, Seniordamer og Seniorherrer.

Vi har i år hævet hcp begrænsningen for Seniordamer til 21,0 og håber meget på, at vi igen kan få kåret en Klubmester i denne række.

Så kære REE Golfere – kig ind på Golfbox og tilmeld jer med det samme, så vi kan gøre Klubmesterskabet til en festdag.
Læs mere her.

De bedste sommerhilsner

Turneringsudvalget

Turneringsudvalget består kun af fire medlemmer, så vi har brug for flere, som har masser af tid og lyst til at stå op kl. 06:30 søndag morgen og bruge hele dagen på, at klubbens medlemmer kan deltage i vores turneringer.

De bedste golfhilsner

Turneringsudvalget

Turneringsprogram for 2018.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238