Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Regionsgolf

Skrevet Søndag, 11 Marts 2018 11:37 af

REGIONSGOLF 2018                                                                                                                                            August 2018

REE GOLFKLUB har i 2018 deltaget i Regionsgolf Danmark Øst med et hold i hver af rækkerne B, C og D, hvor der spilles uden handicap. Rækkerne er inddelt som følger

Hold B, min. hcp. 11.5                                Hold C, min. hcp. 18.5                                Hold D, min. hcp. 26.5

Derudover var der som noget nyt åbnet mulighed for 2 nye rækker, SD for seniorer over 50 og VD for veteraner over 60. I disse rækker spilles der med handicap, d.v.s tildeling af ekstra slag. Vi havde forsøgsvis tilmeldt et hold i række SD; her kan alle spillere der er fyldt eller fylder 50 i 2018 deltage, dog skal man have et handicap på minimum 18.5. Man kan godt spille på seniorholdet selvom man også deltager på et af de andre hold. Forsøget var en succes da der var mange spillere, som ønskede at være med på holdet, der vandt sin pulje og nåede landsdelssemifinalen.

I Regionsgolf spilles ude og hjemme mod 2-3 andre klubber i regionen; der spilles hulspil og hver match består af 3 herresingler, en damesingle og en mixed foursome, så der skal bruges 4 herrer og 2 damer til hver match.

Tidspunkt for matcherne ligger sidst på eftermiddagen og der afsluttes med en vand/øl/kaffe på klubbens regning og en frivillig middag for egen regning.

Deltagelse på holdene er gratis; det eneste krav er fuldtidsmedlemskab af REE GOLFKLUB, et EGA handicap og en alder på minimum 21 år inden årets udgang, dog 50 år eller flere for seniorholdets vedkommende.

REE Golfklub har fået ny koordinator for Regionsgolfen, nemlig

Casper Andreasen

SPILLEPLAN OG RESULTATER 2018:

Hold B møder Gilleleje og Helsingør

Hold C møder Nivå, Frederikssund og Søllerød

Hold D møder Hillerød, Hornbæk og Frederikssund

Hold SD møder Hornbæk, Frederikssund og Hedeland

Spilleplan og resultater

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Fredag, 17 August 2018 14:12