Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Spørgsmål og svar

Skrevet Fredag, 06 Juli 2018 02:40 af

6. juli 2018 - Vigtig besked angående 17. hul

Lige siden vores golfbane blev anlagt, har marken til højre for den langsgående å ved 17. hul været out of bounds område.
For at synliggøre dette, blev der for et par år siden opsat tykke hvide pæle, men nu viser det sig, at de står udenfor matriklen. Derfor bliver vi nødt til, at rykke out of bounce grænsen nærmere banen.
Da det ofte kan være svært at bedømme, om bolden med sikkerhed er landet i den røde hazard eller om bolden er out of bounds, har vi valgt den løsning, som mange også har ytret ønske om, nemlig at udskifte de røde pæle med hvide.
Vi er sikre på, at denne løsning også vil være med til at fremme spillet.
Den nye out of bounds grænse er allerede nu sat i værk.
De gamle hvide pæle fjernes senere.

Vi ønsker alle en god sommer med masser af god golf på banen.

Regel- & Handicapudvalget
Erland K. Pedersen

ÆNDRING AF KLUBHANDICAP TIL EGA:

For at bibeholde sit EGA Handicap skal man aflevere min. 4 tællende scores pr. år, og der skal inden for en 2 årig periode være afleveret min 8 scores.
Et mistet EGA handicap kan generhverves ved at aflevere 3 EDS runder, alternativt sørge for at ens handicapregister når på de nødvendige 8 scores inden for en 2 årig periode.

Bemærk ved hul 5 og hul 11.

Stien lige efter droppezonen ligger i hazarden og hvis din bold lander på stien, har du følgende muligheder:

Der er mulighed for at droppe efter regel 26, vandhazarder, herunder at anvende droppezonen

- stier med en kunstig overflade belægning er ikke flytbare forhindringer, regel 24-2, som giver ret til lempelse uden straf (frit drop), DOG gælder regel 24-2 IKKE for den del af stien, som ligger i vandhazarden.

Man kan også vælge at spille bolden, som den ligger på stien og må i så fald grounde - også på den del af stien, som er i vandhazarden, fordi man ikke berører hazardens bund, men netop den ikke flytbare forhindring.

Er bolden inde, ude i eller på?

Hvis du glemmer, hvornår bolden i de forskellige situationer er inde, ude, i eller på kan du måske have glæde af denne oversigt? God fornøjelse.

Dropperegler.

Vil du gerne vide mere om dropperegler, så læs denne oversigt.

Herunder finder I links til DGU golfreglerne:

Golfreglerne 2016-19

Amatørreglerne

Amatørreglerne tillæg

EGA Handicapsystemet

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Fredag, 06 Juli 2018 10:24