Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Scorekort og regulering af handicap

Skrevet Mandag, 23 Juli 2018 11:16 af

ÆNDRING AF KLUBHANDICAP TIL EGA:

For at bibeholde sit EGA Handicap skal man aflevere min. 4 tællende scores pr. år, og der skal inden for en 2 årig periode være afleveret min 8 scores.
Et mistet EGA handicap kan generhverves ved at aflevere 3 EDS runder, alternativt sørge for at ens handicapregister når på de nødvendige 8 scores inden for en 2 årig periode.

Oversigt over Handicapsystemet: Klik på dette LINK hvis du vil vide mere om vilkår for regulering.
Regulering af handicap efter turneringer.

Er du i tvivl om hvordan du indtaster scorekortet så klik på nedenstående link.

Indtastning af scorekort.

Vi får jævnligt besked fra Golfbox om, at et scorekort er indtastet med ukendt markør.

Når markørens DGU nummer eller navn er indtastet, skal I huske at trykke på SØG for at finde markøren i Golfbox.
Ellers vil markøren forblive ukendt og klubben skal efterfølgende godkende scoren.

Læs mere her.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Mandag, 23 Juli 2018 18:01