Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Juniortræning

Skrevet Tirsdag, 24 April 2018 05:50 af

Juniortræning 2018

Kære alle nye og øvede juniorgolfere og forældre.

På denne side kan du læse lidt om træningsaktiviteterne i REE Golfklubs juniorafdeling.

Træning
Vi starter som altid træningen efter påsken. Første træningsdag er d. 5. april kl. 16.00 for nybegyndere og let øvede og kl. 17.30 for øvede juniorspillere. Mødestedet er som det plejer ved klubhuset ved drivingrangen.

Herefter vil der være træning hver torsdag på følgende tidspunkter:

• kl. 16.00-17-30 for nybegyndere og let øvede

• kl. 17.30-19.00 for øvede.

Bemærk at der vil være sommerpause i skolernes sommerferie.

Vi træner altid udendørs uanset vejret, så husk påklædning der passer til vejret.

Opdelingen af træningen i to hold sikrer, at spillerne oplever at blive trænet på deres eget niveau, som sikrer en relevant og udbytterig træning for alle.

Trænerteamet
Igen i år er det vores altid motiverende og dygtige golfpro Iver Kval Ødegaard, som træner juniorspillerne. Han får hjælp med det praktiske fra frivillige hjælpetrænere og forældre. Er der forældre, som gerne vil give en hånd med, så mød op til træningen og aftal det med Iver. Der er ofte brug for ekstra hænder til at hjælpe med lidt af det praktiske, og ellers er der mulighed for at nyde spillernes glæde og successer med træningen.

Vi anvender juniorklubbens Facebook gruppe (REE Golf Junior) når vi skal kommunikere om træning og turneringer. Så meld jer ind i denne gruppe på Facebook, så I kan holde jer opdateret om, hvad der sker i juniorklubben.

Turneringer

Vi deltager i en par-3 turnering sammen med Asserbo Golfklub og Frederikssund Golfklub, hvor der spilles en turnering hos hver klub i løbet af sommerhalvåret, samt en tilsvarende vinterudgave i løbet af vinterhalvåret.

Herudover vil vi i år forsøge med at øge antallet af interne turneringer med fokus på socialt samvær og klubliv. Mere info om disse aktiviteter vil blive lagt på juniorklubbens Facebook-gruppe, når de nærmer sig.

Vi glæder os til endnu en fantastisk sæson sammen med juniorerne

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Tirsdag, 24 April 2018 17:03