Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Juniorudvalget

Hej og velkommen til REE Golfs Juniorer

Juniorudvalget i klubben tager sig af klubbens ungdom og arrangerer træning, turneringer og andet socialt, og i alle tilfælde er forældre meget velkomne.

Vedrørende træning, så finder I mere information under menupunktet ”Træning” i venstre side.

Hvis du vurderer om golf er noget for dig, så kan du hente mere information under menupunktet ”Jeg er ny”.

Forældre kan finde en del information under menupunktet ”Forældre”.

Du kan altid kontakte os i juniorudvalget, hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp vedrørende golfaktiviteter for juniorer i REE Golf. Vi ser gerne at forældre hjælper til så meget som muligt, og derfor ønsker vi kontakt fra forældre som er parat til at hjælpe, i større eller mindre omfang. Det er alt fra at bage en kage til at hjælpe til ved træning – og vores juniorer er hverken farlige eller bider!

Ole Wibom
Henrik Hansen