Nye golfregler fra 1.1.2019

Alt om ændringerne findes på vores hjemmeside
Regel&Handicapudvalg/golfreglerne 2019

Frivillige medhjælpere

Skrevet Onsdag, 21 Marts 2018 07:30 af

Ved en gennemgang her på hjemmesiden får du en oversigt over alle de frivillige medhjælpere i Golfklubben, der er med til at gøre vores klub til en levende og engageret del af golfspillet. Der kan altid bruges en hånd mere, så er der et af stederne, hvor du har lyst til at hjælpe, er du meget velkommen. Du udvider dit netværk og lærer en masse søde mennesker at kende. Kontakt en af personerne du ser eller bestyrelsen, så hjælper vi dig i gang.

Uden frivillige hjælpere kan det være svært at opretholde vores fine aktiviteter, som også du har glæde af.

Bestyrelsen i REE GOLFKLUB.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/reegolfklub.dk/templates/t3_bs3_blank/html/com_k2/reegolfklub/item.php on line 238
Senest ændret Onsdag, 21 Marts 2018 10:53